یك تهیه‌كننده و مجری رادیو: برنامه‌های طنز باعث ایجاد روحیه در جامعه می‌شود

محمد اوزی تهیه‌كننده و مجری برنامه‌های رادیویی ضمن اشاره به این موضوع كه برنامه‌سازان طنز رادیویی با خلاقیت، پایداری و تعهد به رسالت خود پایبند بوده‌اند گفت: حتی در شرایط بحرانی نیز می‌توان با استفاده از ابزار طنز، به جامعه امید داد و روحیه مقاومت را تقویت كرد.

1404/03/31
|
17:49

«صبامك» عنوان یكی از برنامه‌های قدیمی این شبكه رادیویی است كه از اولین روزهای راه اندازی این شبكه رادیویی مخاطبان را همراهی می‌كند. این برنامه در روزهای حمله رژیم كودك كش با هنرمندی پیشكسوتان رادیو امید آفرینی و روحیه بخشی می‌كند.

محمد اوزی تهیه كننده و مجری برنامه «صبامك» درباره برنامه‌سازی در این روزها گفت: در هفته گذشته، حملات موشكی و تهدیدات امنیتی علیه مردم و سازمان صدا وسیما از جمله استودیو شبكه خبر و شهادت همكارانمان گرچه تاسف بار بود، ولی انگیزه‌ای قوی برای برنامه‌سازان و تولیدكنندگان محتوا برای حمایت از خاك وطن ایجاد كرده است.

اوزی با اشاره به تجربه تولید برنامه در روزهای جنگ تحمیلی یادآور شد: ما تجربه روزهای سخت‌تری را داشتیم و امیدوار و مطمئن هستیم كه صبح پیروزی نزدیك است. با این حال، مقاومت و پایداری رسانه در برابر این تهدیدها، نشان‌دهنده تعهد تیم‌های تولیدی به ادامه كار و حفظ روحیه جامعه است.

وی در ادامه گفت: رادیو صبا در این روزها متناسب با ماموریت خود عمل می‌كند و «صبامك» نیز با روایت داستان‌های رشادت و پیروزی و نگاهی متفاوت به رویدادها و اخبار جامعه مخاطبان را همراهی می‌كند.

این تهیه‌كننده پیشكسوت در حوزه طنز بیان كرد: طنز رادیویی در شرایط بحرانی می‌تواند به عنوان یك ابزار قدرتمند برای كاهش استرس، تقویت روحیه و ایجاد وحدت در جامعه عمل كند. برنامه‌سازان طنز با استفاده از شوخی‌های هوشمندانه و طنز تلخ، می‌توانند به مردم كمك كنند تا با واقعیت‌های سخت كنار بیایند و امید خود را از دست ندهند.

وی ادامه داد: طنز رادیویی در چنین روزهایی معمولاً بر وحدت ملی و یكپارچگی جامعه تأكید دارد. دراین شرایط بحرانی، برنامه‌سازان طنز رادیویی میتوانند با سایر رسانه‌ها (مانند شبكه‌های سیما، فضای مجازی و مطبوعات) همكاری كنند تا پیام‌های خود را به مخاطبان بیشتری برسانند. این همكاری می‌تواند شامل تولید محتوای مشترك یا استفاده از پلتفرم‌های مختلف برای پخش برنامه‌ها باشد.

اوزی در پایان بیان كرد: در مجموع برنامه‌سازان طنز رادیویی با خلاقیت، پایداری و تعهد به رسالت خود، نشان خواهند داد كه حتی در شرایط بحرانی نیز می‌توان با استفاده از ابزار طنز، به جامعه امید داد و روحیه مقاومت را تقویت كرد. این تلاش‌ها نه تنها به حفظ آرامش جامعه كمك می‌كند، بلكه پیام مقاومت وعدم تسلیم را نیز به دشمنان منتقل می‌كند.

انتهای پیام/

دسترسی سریع