علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی در پیامی به مناسبت سالروز تاسیس رادیو در ایران، این رسانه را صدای 82 ساله ملت ایران به سوی گام دوم انقلاب دانست.
در پیام بخشی زاده آمد ه است : ساعت نوزده 4 اردیبهشت 1319 یعنی 82 سال پیش رسانه دوست داشتنی رادیو در محل بیسیم در جاده قدیم شمیران در تهران متولد و وارد خانه و عرصه زندگی ایرانیان شد. رسانهای كه خیلی زود با مردم همراه شد وبه یك وسیله مهم با كاركردهای فراوان و محتوایی بیكران از جمله اطلاع رسانی تبدیل شد.
این روز را بهانه خوبی میدانم برای ارج نهادن به همه كسانی كه در سطوح و اركان مختلف این رسانه پر مخاطب و فراگیر به تلاش مشغولند و چون خود رادیو گرم، ساده، صمیمی و البته كم توقع و پركار كه برای همه آنها آرزوی سلامتی و موفقیت در زندگی را آرزومندم
این رسانه گرم، با پیروزی انقلاب اسلامی، مروج فرهنگ اسلامی-ایرانی شد و البته یك گام جلوتر به فرهنگسازی در این مرز و بوم پرداخت و در حقیقت یك پای سیاست، فرهنگ و امنیت ملی شد. باید گفت؛ رادیو صدای دگرگونیهای این مرز و بوم بود.
در هشت سال جنگ تحمیلی، اخبار پیروزیهای رزمندگان اسلام و مدافعان امنیت، از همین جعبه جادویی كوچك مخابره میشد. دعای روحبخش سحرهای رمضان، قصه ظهر جمعه و لحظههای زندگی بخش تحویل سال ... كه رادیو از دیروز تا به امروز، چون صدای واقعی مردم بوده و هست محل اعتماد مخاطبانش قرار میگیرد و برای همین همراهان ارتباط نزدیكی با این رسانه گرم دارند.
رادیو، آیینه تمام نمای حافظه ملت ایران شد و قرن گذشته هجری شمسی را بدون توجه به رسانه رادیو در تمام ابعاد حیات ملی نمیتوان درك و تحلیل كرد؛ و اینك در كرانه ورود به قرن جدید هجری، همزمان با عصر اطلاعات و تحولات حوزه فناوریهای ارتباطی و دیجیتال، رادیو همچنان سرپا و پویاست.
در بستر شرایط كنونی و آینده، رادیو همچنان همراه و همزبان ملت ایران از حوادث غیرمترقبه تا مطالبه گری و عدالتخواهی، انتقال ارزش ها، آموزش و تغییر نگرش و رفتار، فرهنگ سازی در عرصه توالی نسلی، پاسداشت زبان پارسی، مخبر سیاست و اقتصاد و پل ارتباطی میان مردم و حاكمیت است. رسانهای گرم و فراگیر و جریان ساز كه از گذشته تاكنون دارای اهمیت اساسی در تحول زایی بوده و هست، در بستر گام دوم انقلاب اسلامی برای تمدن سازی نوین اسلامی نیز واجد اهمیت و نقش آفرینی است.
رادیو از رهگذر حضور 82 ساله اش در ایران و همراهی و هم آوایی ملی، از سرداب خانههای كویر تا چادر نشینان عشایر ایران زمین، از صحن مجلس شورای اسلامی تا رساندن اخبار جهان به سمع مخاطبین خود، همواره موجد شكفتن احساسات خاطره برانگیزدر میان آحاد مردم ایران خاصه باتجربه هاست.
این رسانه همچنین، در كرانه رو به فردای ایران اسلامی، رسالت دارد تا نقشی مهم در «تقویت اعتماد عمومی به نظام اسلامی و گسترش فضای امید به آینده» را برعهده بگیرد. رادیو مبتنی بر وظیفه انقلابی خود مأموریت دارد تا با توجه به مولفههای «هویت محوری» و «عدالت گستری» كه منشور دوره تحولی جدید سازمان صدا و سیما بر آنها قوام یافته است، ضمن كمك به افزایش سرمایه اجتماعی نظام اسلامی، رویكردی مطالبه گرانه درعرصه داخلی كشور را بروز دهد. این رسانه جریان ساز، بنابر تجربه گذشته خود، میتواند محل ترویج رشد و توسعه ملی باشد؛ خاصه اینكه در سال 1401 بایستی ریل رسانهای كشور را بر مدار «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» كه شعارعملیاتی سال است، استوار نماید.
بنابراین؛ رادیو، صرفا یك روایت تاریخی و خاطره آفرین از گذشته ملت ایران نیست؛ بلكه یك شاهراه روبه افق و آینده است تا به جریان سازی، فرهنگ آفرینی و تمدن آرایی در پرتو منظومه فكری امامین انقلاب بپردازد. بنابراین، عملكرد و آینده رادیو، برآیند هشت دهه فراز و نشیب تاریخ معاصر ایران برای رسیدن به رشد، استقلال، تقویت هویت ملی و در انتها؛ متمركز بر تمدن سازی نوین اسلامی در دنیای فراروست.