صالحی در گفتگو با رادیو اقتصاد عنوان كرد: تولید 32 هزار تنی میگو در ایران

معاون وزیر جهاد كشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران از تولید 32 هزار تن میگوی پرورشی طی سال جاری در كشور خبرداد.

1396/11/17
|
10:01

حسن صالحی در برنامه «روی خط اقتصاد» رادیو اقتصاد ضمن تبریك ایام الله دهه فجر افزود: این میزان تولید به همت پرورش دهندگان و زنجیره های صنعت در مملكت تجربه شده است.

وی همچنین اظهارداشت: برآورد می شود تا پایان سال 20 هزار تن از این میزان میگوی پرورشی روی ریل صادرات قرار گیرد.

معاون وزیر جهاد كشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: وضعیت آبزی پروری كشور طی دوران ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در حد صفر و به عبارتی جای پرورش ماهیان قزل آلا، خاویاری، زینتی و همینطور میگو در ایران به شدت خالی بود.

وی افزود: خوشبختانه در دوران پس از انقلاب شكوهمند انقلاب اسلامی با توجه به برنامه ریزی و سیاست گذاری های صورت گرفته ایران موفقیت ها و تحولات رو به جلوی بسیاری را در صنعت آبزی پروری تجربه كرده است.

صالحی بیان داشت: صنعت آبزی پروری در تامین غذا، درآمد، اشتغال، ارزآوری و توسعه پایدار روستایی در بیشتر كشورهای جهان نقش آفرین است.

وی در ادامه از تولید 460 هزار تن ماهی پرورشی تا پایان سال 1395 در كشور خبرداد و اظهارداشت: در حال حاضر مقام نخست پرورش ماهی قزل آلا در آب شیرین مربوط به ایران است.

معاون وزیر جهاد كشاورزی گفت: ایران هم اكنون با بیش از 160 هزار تن تولید ماهی قزآلا در آب شور و شیرین مقام چهارم دنیا را دارد.

وی با بیان اینكه در حال حاضر جایگاه نخست پرورش میگو در منطقه متلعق به جمهوری اسلامی است، افزود: جدا از این ایران در بخش ماهیان گرم آبی با بیش از 220 هزار تن از جایگاه ویژه ای در خاورمیانه، شمال آفریقا و منطقه برخوردار است.

صالحی در این مصاحبه رادیویی اذعان داشت: پارسال دو هزار و 100 تن گوشت ماهیان خاویاری و سه تن خاویار پرورشی در كشور تولید شده است.

وی بیان داشت: پیش بینی می شود امسال تولید گوشت ماهیان خاویاری از مرز دو هزار و 500 تن و خاویارپرورشی از مرز چهار تن عبور كند.

معاون وزیر جهاد كشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران خاطر نشان كرد: بر اساس هدف گذاری های صورت گرفته طی سال پایانی برنامه ششم توسعه 10 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و 10 تن خاویار پرورشی در كشور تولید شود.

وی ضمن اشاره به وجود 90 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در كشور یادآورشد: این ماهیان ضمن داشتن ارزش غذایی بسیار بالا در بحث توسعه صادرات، قدرت ارزآوری، ایجاد اشتغال، درآمدزایی، رشد اقتصادی و مواردی از این دست بسیار نقش آفرین هستند.

برنامه «روی خط اقتصاد» كاری از گروه كشاورزی شبكه رادیویی اقتصاد است كه از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت 19 به مدت 55 دقیقه به تهیه كنندگی «نازنین كتابچی و حسن سعید كلاهی» با هدف تحلیل و بررسی مهم‌ترین خبرهای اقتصادی ایران و جهان به منظور اطلاع رسانی و آگاه كردن مخاطبان بر روی موج اف‌ام ردیف 98 مگاهرتز قرار می‌گیرد وعلاقه مندان می‌توانند برای دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع