به همت آموزش معاونت صدای رسانه ملی، دوره آموزش كاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و برنامه رادیویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، كارگاه آموزشی معاونت صدا با محوریت آموزش كاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و برنامه رادیویی با حضور مدیران و برنامهسازان رادیو در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.
خسرو رستمی، استاد رسانه با بیان مقدمهای پیرامون جایگاه هوش مصنوعی در جهان، پیدایش آن و ... به تفاوتهای هوش و ذهن پرداخت. وی در تعریف هوش گفت: هوش عبارت است از توانایی جذب و انطباق با محیط در واحد زمانی یعنی سرعت.هوش فقط مختص به انسان نیست، بلكه سایر جانداران هم هوش دارند.
وی در بخش دیگر سخنانش از انواع هوش همچون هوش آرام، هوش خروشان یا هیجانی و ... نام برد و ادامه داد: ارتباطات كلامی، عددی، فضایی یا تصویری مربوط به هوش آرام است و هوش هیجانی نیازمند محركی بیرونی است كه با رقابت بین انسانها، این جریان صورت میگیرد و بیشتر از حد معروف و متعارف است.
رستمی تصریح كرد: توانایی جذب سه عامل روانشناسی شناختی، فلسفهذهن و ریاضیات كاربردی باعث طراحی هوش مصنوعی توسط بشرگردید.سازمان صدا و سیما بایستی به دنبال تدوین هوش مصنوعی در امر صدا باشد و برای تولید محتوا و برنامه برنامهنویسی كند.
تعریف و انواع و خاستگاه هوشمصنوعی، روانشناسیشناختی، فلسفهذهن،هوشمصنوعی و علومطبیعی و انسانی،كاربردهایهوشمصنوعی در ارتباطات و رسانه ، نمونهها و مصداق رایج كنونی، نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی از جمله موضوعاتی بود كه خسروی به آن پرداخت.