آیین نكوداشت محمدجعفر محمدزاده، مدیر پیشین رادیو ایران

مراسم آیین نكوداشت محمدجعفر محمدزاده؛ با حضور جمعی از پیشكسوتان عباس محبی، امیر پارسی، شمسی فضل الهی، علیرضا جاویدنیا، امیر نوری و.. و جمعی از همكاران شبكه رادیویی ایران با تقدیر و قدردانی از مدیر پیشین این شبكه برگزار شد.

1402/02/25
|
09:55

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا؛ محمدجعفر محمدزاده، اسفند سال 96 مدیریت شبكه رادیویی ایران را بر عهده گرفت و بعد از پنج سال تلاش بی وقفه در راستای پاسداشت زبان و ادبیات فارسی با بازنشستگی وی، مدیریت این شبكه رادیویی به مهدی آذرمكان سپرده شد.
علی بخشی زاده، معاون رسانه ملی با حضور در این مراسم ضمن قدردانی از همكاران رادیو ایران به پاس زحمات، خون دل خوردن ها و سالها نگرانی هایی كه یك مدیر شبكه دارد، گفت: برگزاری این چنین جلساتی ثابت كرده كه رادیو خوش استقبال و خوش بدرقه است، برای یك دوره ای سازمان خوش استقبال بود اما بد بدرقه. سپاس كه این روحیه را دارید و ان شاء الله كه در سراسر كشور گسترش یابد. من مطمئنم هر چه كه در شان دكتر محمدزاده گفته شده كم است. دكتر محمدزاده سالهای سال برای این فرهنگ زحمت كشیده است. با حضور این مدیر ضمن تقویت نقاط قوت برنامه های شبكه رادیویی ایران، نقاط قابل بهبود اصلاح و وضع موجود و مطلوب رادیو ایران، با ارائه راهكارهای مدیریتی وی اجرا شد و كار به سلامت و صحت بدون نگرانی همكاران پیش برده شد.
به گفته معاون رسانه ملی، این هنر مرد رسانه ای هیچگاه خودش را در شرایط مطلوب نمی دید، همیشه به فكر ایجاد فضای بهتر و مطلوب تر بود و برای رسیدن به آنها برنامه ریزی می كرد. یكی از كارهای دكتر كه در عمل هم نشان داد؛ ارج نهاد به همكاران بود، او تجربه را پاس داشت و همیشه به مناسبت های مختلف از اساتید و پیشكسوتان قدردانی می كرد، از انسانهایی كه سالهای سال برای عظمت این رسانه زحمت كشیده اند و این توفیق بزرگی است.
تقویت سرمایه اجتماعی
بخشی زاده اذعان داشت: رادیو امسال شعار خود را تقویت سرمایه اجتماعی قرار داده است. جهاد همه جانبه تبیین در برابر شبهه افكنی دشمن و " ایجاد سرمایه اجتماعی"، شعار امسال رادیو و هدف برنامه سازان و مدیران این رسانه گرم و اثر گذار است. امروز كه رسانه ملی در جهت تحول گام بر می دارد، رادیو در این راستا با رویكرد جهاد تبیین در تمامی زمینه های؛ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و... سعی در افزایش مشاركت اجتماعی در راستای تقویت سرمایه اجتماعی دارد، چرا كه سرمایه اجتماعی؛ یعنی اعتماد و امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، افزایش مشاركت، اعتماد اجتماعی، مقوله احساس امنیت و در عین حال احساس رضایت، هم در حوزه فردی و هم در حوزه اجتماعی، این 6 محور كه دانشمندان علوم اجتماعی و ارتباطات از آن به عنوان زیر مجموعه های سازنده سرمایه اجتماعی نام می برند دستور كار معاونت صدا و شبكه های رادیویی در سال جدید است كه باید در برنامه های مختلف به آن بپردازیم و در راستای تقویت آن گام برداریم.
وی در پایان ضمن ابراز امیدواری خاطرنشان كرد: من امیدوارم در ارزیابی پایان سال دست رادیو ایران بالاست، چون رادیو ایران تجربه گران سنگی دارد، حتی در برنامه های تخصصی خیلی از شبكه های رادیویی از دست رادیو ایران نگاه می كنند. من از دكتر محمدزاده خواهش كردم كه به هیچ وجه رسانه را ترك نكند و موافقت شد كه دكتر محمدزاده كماكان در رادیو باشد و زبان و ادبیات فارسی را در رادیو مدیریت كند. بیش از 37 عنوان برنامه به مقوله زبان و ادبیات فارسی می پردازد كه نیازمند مدیریت بیشتر است، ان شاء الله رادیو بتواند از تجربیات این استاد متواضع و كار بلد بهره مند باشد.
در ادامه این مراسم محمدجعفر محمدزاده، ضمن قدردانی از همكاران گفت: خودم را شایسته همچنین لطفی نمی بینم، در كنار رادیو ایران و همكارانم بزرگ شدم. این دوران را بهترین روزگار كاری خود می دانم، از تمامی پیشكسوتان آموختم؛ شاهنامه را در محضر شمسی فضل الهی، عذرا وكیلی، امیر نوری و علیرضا جاویدنیا... من برادر و خدمتگذار شما بودم و سپاس از اینكه من را در جمع خود پذیرفتید، برای من افتخار بود.
محمدزاده تاكید كرد: جامعه و فرهنگ ما و ایران فرهنگی ما كارهای انجام نشده بسیاری دارد؛ باید عمر و جانم ادامه دهنده این مسیر باشد. اگر خداوند عمری دهد، در مسیر خدمت به ایران و ایران فرهنگی باشد. كسی تصور نكرد اسلام از ایران جداست، هر چه قدر ایرانی تر باشیم مسلمان تر هستیم و هر چه قدر مسلمان تر باشیم ایرانی تر هستیم.
وی با اشاره به اینكه گام به گام باید به فضای فرهنگی نزدیك تر شویم، افزود: یك خشت خشت می توانیم به حل مشكلات برسیم، ما از دوری شاهنامه و فردوسی در رنج و عذاب هستیم. شاهنامه كتابی از دین، معرفت، سیاست، فرهنگ، تاریخ، زبان، هنر و عشق و...است. ما اشتباه كردیم كه شاهنامه را كنار گذاشتیم. شاهنامه نامه شاهان نیست، بلكه شاهنامه یك كتاب بزرگ و چاره درد ماست. ما باید به فضای فرهنگی نزدیك تر شویم، یكی از موضوعات زبان فارسی است. زبان فارسی زبان یك قوم نیست، من فارس نیستم اما فارسی جان و حیات من است و هویت ملی و فرهنگی ماست. امروز با زبان های مادری متفاوت اینجا نشسته ایم اما با زبان فارسی یكی می شویم. اگر كسی نگران تجزیه كشور است؛ باید بداند تجزیه از زبان شروع می شود. زبان فارسی دژ محكم حراست از ایران است.
در پایان مراسم به رسم یادبود هدایایی از طرف شبكه های مختلف رادیویی تقدیم و از تصویر دكتر محمدزاده با حضور جمعی از پیشكسوتان رونمایی شد.
انتهای پیام./

دسترسی سریع