اهمیت تقویت روحیه كارآفرینی در " رادیو سلامت"

آموزش كارآفرینی از نظر تمام زمینه های اجتماعی و اقتصادی به كودكان یاد می دهد آزادانه فكر كنند و مهارت ها و استعدادهای غیرمتعارف خود را پرورش دهند.

1397/05/03
|
19:01


از آنجایی كه كارآفرینی می تواند فرصت های اقتصادی را افزایش دهد، می توان از آن به عنوان عامل عدالت اجتماعی استفاده كرد.
علاوه بر این، كارآفرینی در طول تاریخ باعث شده اقلیت ها، زنان و مهاجران زندگی بهتری برای خود و خانواده شان ایجاد كنند. مهاجرانی كه كسب و كاری را شروع می كنند می دانند كه ممكن است شكست بخورند، ولی آن ها چیزی برای از دست دادن ندارند. آن ها ریسك پذیر و پایدار هستند و این صفات نیز برای كارآفرینی بسیار مهم می باشند.
از آنجایی كه كارآفرینی، این نوع ویژگی ها را در افراد پرورش می دهد، لذا نه تنها به نفع افراد كم درآمد بلكه به نفع تمام دانش آموزان است. افراد مرفه معمولا كودكان را به ریسك پذیری و اشتباه كردن تشویق نمی كنند، در حالی كه این دو كار برای ابتكار و خلاقیت ضروری هستند. شاید اگر دانش آموزان به مطالعه ی كارآفرینی بپردازند مجبور شوند آزادانه فكر كنند تا شكست خورده و باز به راه خود ادامه دهند. این تجربیات به آنها الهام می بخشند تا افرادی خلاق، مبتكر و نوآور گردند.

یكی دیگر از دلایل آموزش كارآفرینی این است كه رفاه اجتماعی و عاطفی را افزایش می دهد و بیشتر از كسب و كارهای دیگر با شادی و خوشحالی سر و كار دارد. كسانی كه این دوره را طی می كنند و كسب و كارهای خودشان را راه اندازی می نمایند بسیار شادتر از سایر افراد هستند زیرا كنترل بیشتری بر سرنوشت خود دارند. به همین خاطر در مدارس معروف كسب و كار، تقاضای دانش آموزان برای این دوره ها رو به افزایش است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " افق روشن"كاری از گروه اجتماعی با اجرای فاطمه شهبازی و با حضور مهندس حامد ابراهیمی(مدیر مركز رشد دانشگاه خواجه نصیر)، دكتر مسلم خانی(عضو معاونت توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی) و آقای عظیم محبی(مدیركل دفتر آموزش متوسطه دوره اول وزارت آموزش و پرورش) ششم مرداد ماه در ساعت 9:05 به موضوع اهمیت تقویت كارآفرینی در مدارس می پردازد

دسترسی سریع