دبیر شورای فرهنگ عمومی كشور مطرح كرد؛ انقلاب اسلامی؛ منادی جنبش جهانی خانواده گرایی

مجید امامی گفت: اگر خانواده بر اساس رهیافت‌های دانشگاهی و مطالعات آینده پژوهی شناخته شود و روندهایی كه به شدت خانواده را تهدید می‌كنند رصد شوند می‌توان منادی یك جنبش جهانی خانواده گرایی بود.

1402/04/31
|
13:21

دكتر مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی كشور در مصاحبه تلفنی با برنامه «روزنه» رادیو گفت وگو درخصوص لزوم احیای خانواده‌ها از دل دانشگاه‌ها اظهار كرد: حدود دو دهه است كه جنبش‌های جهانی و فكری فرهنگی و حتی ایدئولوژی‌های سیاسی با رویكرد خانواده در جهان راه افتاده است.

وی افزود: در شرایطی كه ممكن است برخی افراد سیاست‌های خانوادگی را جزو سیاست‌های قدیمی و عقب مانده بدانند اما هم اكنون دولت‌های مختلف دنیا از جمله دولت‌های بزرگ اروپایی یكی از سیاست‌های راهبردی احزاب را بحث خانواده گرایی مطرح می‌كنند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی كشور گفت: جدا از رویكرد راست گراها به خانواده كه بیشتر برآمده از ادبیات مسیحیت است و همچنین رویكرد شرق گرا كه نگاه بسته‌ای به خانواده دارد، ایده‌ی بنده این بود كه جامعه ایرانی و انقلاب اسلامی منادی یك جنبش جهانی و رویكرد تفكری بسیار جدی به خانواده و اصالت خانواده باشد.

امامی ادامه داد: همانطور كه جنبش‌های خانواده گرا در غرب از دل دانشگاه‌ها برآمدند متفكرین دانشگاهی و اندیشمندان دانشگاهی ما نیز باید به این ایده و مسائل خانواده بپردازند چراكه احیای خانواده احیای زیست بوم و زیست جهان ماست.

وی افزود: اگر خانواده بر اساس رهیافت‌های دانشگاهی و مطالعات آینده پژوهی و تاریخ پژوهی شناخته شود و همچنین روندهایی كه به شدت خانواده را تهدید می‌كنند رصد شوند ما می‌توانیم منادی یك جنبش جهانی خانواده گرایی باشیم و با تعامل و گفتگو در این زمینه، باب دیپلماسی جهانی نوین را باز كنیم.

دبیر شورای فرهنگ عمومی كشور با بیان اینكه اهل بیت پیامبر (علیهم السلام) به خانواده تقدس معنایی بخشیدند گفت: قطعی ترین و جامع ترین راه حل پیشگیری از بحران‌های جمعیتی و انسانی خود خانواده است ضمن اینكه دولت هم باید از نهاد خانواده حمایت كند.

امامی از برگزاری یك همایش بین المللی با محوریت خانواده و مقاومت و حیات و بقای خانواده در قم و تهران خبرداد و اظهار كرد: امیدواریم اندیشمندان جهان با اندیشمندان ایرانی در این موضوع به گفتگوهای بیشتری بپردازند.

وی افزود: رویدادی تحت عنوان «رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه» كه در سال پیش رو برگزار خواهد ظرفیت‌های عینی و مادی خانواده ایرانی را شناسایی می‌كند.

دسترسی سریع