معاون صدا در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره بین المللی برنامه های رادیویی پژواك گفت: این جشنواره امروز به بلوغ رسیده و از سال آتی برنامههای كنداكتور رادیو، در این رویداد مورد قضاوت قرار خواهد گرفت.
به گزارش ستاد خبری جشنواره پژواك، مراسم افتتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی پژواك عصر دوشنبه 15 اردیبهشت ماه در استودیو هشت ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
علی بخشی زاده معاون صدا در این مراسم اظهار كرد: ایام جشن رادیو امروز آغاز می شود و از دوستانی كه سالن و شرایط را برای این جشن آماده كردند تقدیر می كنم و از داوران قدردانم. عزیزانی كه تقدیر شدند وزن جشنواره را نشان می دهند. جشنواره پژواك به بلوغی رسیده و بعد از سه دوره كه به ساختار مستند پرداختیم، قرار شد دوستان همه قالبهای برنامهسازی را به داوری بنشینند.
وی ادامه داد: برای جشنواره آتی از اساس برای جشنواره برنامه ساختن را نداریم و به كنداكتور مراجعه میكنیم و نظام ساخت برنامه برای جشنواره را به دست فراموشی میسپاریم.
معاون صدا تاكید كرد: دوستان عزیزی كه در بخش هیات علمی و هیات اجرایی جشنواره زحمت میكشند باشگاه برندگان چند دوره جشنواره را ایجاد كنند، زیرا تجربه انباشته در این بخش داریم. تجربههای انباشته چرا در جشنوارههای بعدی به كار گرفته نشود؟ ذهن خلاق این دوستان كمك میكند. از دبیر پركار و خستگی ناپذیر جشنواره پژواك تقدیر میكنم و از خدای متعال میخواهم وجود نازنین شما سلامت و از گزندی به دور باشد.
ارتقای كیفی برنامه سازی در رادیو
حمیدرضا افتخاری دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی پژواك در این مراسم اظهار كرد: چهارمین دوره جشنواره برگزار شد و به گواه داوران، رادیو در حال برداشتن گامهای بلند به سوی جلو است و از منظر كیفیت برنامهسازی رشد قابل توجهی داشتیم و این به بركت تلاش همه برنامهسازان است.
وی با بیان اینكه جشنواره پژواك حس رقابت ایجاد میكند، عنوان كرد: 1250 اثر دریافت كردیم كه از این تعداد 701 اثر در بخش مستند بود كه این نشان از توجه به چنین آثاری است. به همین بسنده میكنم و در پایان كلام به همه همكارانی اشاره میكنم كه در یكسال اخیر آنان را از دست دادیم و یاد آنان را گرامی میداریم.
رادیو دانشگاه است
مرتضی حافظی گوینده پیشكسوت رادیو نیز اظهار كرد: سال 92 بازنشست شدم و تا سال 98 در رادیو پیام بخش عصرگاهی افتخار همكاری داشتم اما از سال ها پیش آموزش فن بیان و گویندگی را آغاز كردم و با دانشكده صدا و سیما و بخش های مختلف سازمان همكاری می كنم و عضو این خانواده ام و عاشق رادیو هستم. از سحرگاه تا پاسی از شب رادیوی من روشن است و بچه های رادیو با جان و دل كار میكنند.
وی ادامه داد: یاد كنیم از عزیزانی همچون مهران دوستی و فریبرز كیان كه دوران دفاع مقدس در رادیو فعالیت می كردند. رادیو دانشگاه است و من خیلی چیزها در این رسانه یاد گرفتم. در رادیو آموختم و همه عزیزان حاضر در رادیو در دانشگاهی بزرگ مشغول هستند.
وی در ادامه به اساتید خود همچون جواد مانی، داود جمشیدی، فرهنگ جولایی، ایرج برخوردار، مهدی شرفی، علیرضا فرضی ادای احترام كرد.
داود نماینده پیشكسوت رادیو نیز با اشاره به حضور در عرصه گویندگی عنوان كرد: رادیو برای من همیشه عزیز و محترم است. چندی پیش به تلویزیون رفتم و در پاسخ به انتخاب رادیو یا تلویزیون گفتم، رادیو.
فاطمه آل عباس مجری شبكه رادیویی ایران در این بخش اظهار كرد: من با دو صدا عاشق رادیو شدم استاد نشیبا و استاد عذرا وكیلی.
نشیبا در این بخش گفت: خوشحالم مرا نواختید من به مردم كه رادیو گوش می دهند و تلویزیون می بینند بدهكارم.
فرزاد حسنی در این مراسم اظهار كرد: در دورانی كه عدهای با بیبرنامگی و بیحوصلگی خود قصد مردم آزاری دارند و عدهای با حركتهایی دوقطبی ایجاد كنند این نعمت است كه ما هر روز اعلام می كنیم اینجا تهران است صدای جمهوری اسلامی ایران. كاش همه مملكت را می شد مثل رادیو اداره كرد. هنوز هركسی مشكل خانوادگی داشته باشد به حسن خجسته زنگ می زند و من هنز به شهرام گیل آبادی تماس میگیرم و گاه آقای بخشی زاده را نیمه شب از خواب بیدار می كنم. كاش فاصله ای بین مدیران و كاركنان نباشد و انشالله همه اینگونه باشیم.
در ادامه این مراسم از فریبرز گلبن، زهرا صفاییان و پروانه طهماسبی تقدیر شد. اجرای این برنامه را فریبا باقری بر عهده داشت. مریم یوسفی پور نیز پس از دریافت جایزه از دست اندركاران برنامه و این جشنواره تقدیر كرد.
برندگان بخش ساختاری مستمر جشنواره پژواك بدین شرح معرفی شدند.
برندگان جوایز:
مریم یوسفیپور برنامه «بیا حرف بزنیم» رادیو فرهنگ
مژگان فرزین برنامه «مشتاق دیدار» رادیو صبا
راضیه جعفری برنامه «بلامانع» رادیو جوان
محسن حكیم معانی برنامه «صدای پای شب» رادیو گفت و گو
ساناز باقری برنامه «این روستا برنده است» رادیو تهران
مهدیه تقیزاده برنامه «فرزند انقلاب» رادیو نمایش
دیپلم افتخار:
فرشته لطفی برنامه «زنان سرزمین من» رادیو ایران
حمیدرضا مظفری برنامه «شرح عاشقی» رادیو نمایش
معصومه كیانی برنامه «فردا روشن است» رادیو ورزش
برندگان فضای مجازی جشنواره پژواك بدین شرح معرفی شدند.
برندگان:
فربد بنایی رادیوجوان بخش تارنما
سمیه بیگم میربهبهانی رادیو قرآن بخش رادیونما
زهره زندیه رادیو فرهنگ بخش پیامرسان
وحید سلمانی رادیو معارف بخش 360
امیر اكبری رادیو صبا بخش هوش مصنوعی
زهرا جودكی رادیو گفتگو بخش اطلاع رسانی
مسعود بدری رادیو تهران بخش ویدئو
احسان احمدی رادیو ایران بخش گالری عكس
هدی ممتاز رادیو صبا بخش طرح گرافیكی
برندگان بخش مشاغل جشنواره پژواك اعلام شد
برندگان:
الهام مصطفوی پژوهشگر رادیو اقتصاد برنامه «فد كیه یك پژوهش معتبر»
محمدحسن رحمانی پژوهشگر رادیو قرآن برنامه «مكاتب جهانی تلاوت»
مژگان فرزین گزارشگر رادیو صبا برنامه «خانه سبز»
احمد فیاض نویسنده رادیو جوان برنامه «جای تو خالی»
محمدباقر معلم نویسنده رادیو گفتگو برنامه «گفتگوی من با من»
فرزاد حسنی گوینده رادیو جوان برنامه «چه فرصتی، چه شبی»
مریم نشیبا گوینده رادیو نمایش برنامه «جعبه موسیقی»
شهاب شهرزاد كارشناس رادیو ایران برنامه «باغ هنر»
علیرضا تابان مجری بازیگر رادیو فرهنگ برنامه «دردانه»
هادی ابوالفضلی صدابردار رادیو جوان برنامه «جوان ایرانی سلام»
دیپلم:
امیرحسین مدرس زاده گوینده رادیو صبا برنامه «شیرین بیان»
سودابه آقاجانیان گوینده رادیو مقاومت برنامه «رقص جولان»