حضور در كنار نام بزرگان برایم كافی است؛ سال‌ها اجرا كردم

مهرناز فقیهی با اشاره به حضور در جشنواره پژواك رادیو بیان كرد كه نامزد شدن در این جشنواره و اینكه نامش در كنار بزرگان و شناخته شده‌های رادیو قرار داد برایش اتفاق مهمی است.

1404/02/14
|
12:58

مهرناز فقیهی گوینده رادیو درباره نامزدی دریافت جایزه در بخش گویندگی جشنواره پژواك به خبرنگار مهر بیان كرد: از طریق چند نفر از دوستانم متوجه شدم نامزد دریافت جایزه در جشنواره شده‌ام اما همین كه اسمم كنار اسم بزرگانی قرار گرفته بود كه خودم انتظار نداشتم، برایم كافی است.

وی اضافه كرد: در این جشنواره اسم من در كنار افرادی چون مریم نشیبا، سودابه آقاجانی یا دیگر باسابقه‌های رادیو آمده است و همین اتفاق جذابی است.

این گوینده رادیو تصریح كرد: به نظرم نفس اجرا در هر رسانه‌ای به ویژه در رادیو در این است كه شما شنونده خودتان را همراه نگه دارید و به عنوان مخاطب جذب كنید. تمام تلاش گوینده معطوف بر این است كه شنونده را همراه كند و این همراهی ادامه‌دار باشد. حالا شكل‌های مختلفی دارد در هر برنامه و جدا از اینكه موضوع برنامه بایستی جذابیت داشته باشد، اجرا هم باید مخاطب را پای برنامه و همراه رسانه نگه دارد.

فقیهی یادآور شد: اگر بتوانید آن برنامه را جذاب و شنیدنی كنید ناخودآگاه در فضاهای مختلف هم شما به چشم می‌آیید. ناخودآگاه در جشنواره‌های مختلف هم شنیده و دیده می‌شوید. برنامه‌هایی هم كه انتخاب شدند، دقیقا از این دست بودند. برنامه‌هایی بودند كه مخاطب را همراه خودشان داشتند.

وی درباره تجربیات خود در حوزه اجرا بیان كرد: من به شخصه در برنامه‌های مختلف اجرا داشتم‌. از برنامه‌های اقتصادی رادیو ایران كه آغاز كار من بوده تا برنامه‌های فرهنگی و هنری یا تخصصی تر سینمایی كه سالها اجرا كرده‌ام. با تهیه‌كننده‌های مختلفی هم كار كرده‌ام و این هم باعث شده است تجربیات متنوعی داشته باشد.

این گوینده رادیو درباره برنامه «ایرانشهر» كه این سال ها اجرایش را بر عهده دارد، گفت: «ایرانشهر» جزو برنامه‌های عصرانه رادیو ایران است كه طی این سالها اجرا شده و چند سال اخیر من این توفیق را داشتم كه كنار عزیزان در این برنامه‌ها حضور داشته باشم. برنامه‌ای كه از جنس مردم است و به فضاهای اجتماعی، اتفاقات روز و آنچه كه روزمره راجع به آن فكر می‌كنیم، می‌پردازد.

وی در پایان بیان كرد: تعاملی كه این برنامه لحظه به لحظه با مخاطب دارد، باعث می‌شود كه جذابیتش چند برابر شود. لحن و اجرا، لحن خود مردم است و فضا كمی طنازی دارد كه این بخش بیشتر بر عهده همكارم است اما آن فضای اجتماعی برنامه باعث می‌شود كه شما خیلی راحت‌تر بتوانید صحبت كنید و خیلی صمیمی‌تر بتوانید با مخاطب رفتار كنید. همین هم باعث می‌شود كه مخاطب هم بیشتر دوست داشته باشد كه با شما صحبت كند.

دسترسی سریع