سرانه مصرف شیرینی در كشور بر مدار كاهشی است

نایب رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: شیرینی پزی در كشوریك هنر اصیل، ماندگار و با قدمت طولانی است.

1404/08/10
|
14:23

البرز علیمرادی در برنامه هشت صبح رادیو اقتصاد افزود: ایرانی ها همواره در بحث هنر شیرینی‌پزی حرف زیادی برای گفتن در سطح دنیا دارند.

وی همچنین اظهار داشت: شیرینی پزی از هنرهای جذاب و محبوب در نزد ایرانیان است.

نایب رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: شیرینی‌های ایرانی زبانزد عام و خاص است و طرفداران زیادی نه در ایران بلكه در دنیا دارد.

وی افزود: شیرینی‌پزی در ایران از هنرهای اصیل و در عین حال از قدمت طولانی برخوردار است.

وی افزود: تمامی اقوام ایرانی شیرینی‌های خاص خود را دارند.

علیمرادی بیان داشت: در هر منطقه از كشور ایران شیرینی های خوشمزه ای پخته می شود كه خاص همان منطقه و دستور پخت خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه در كشور سرانه مصرف شیرینی بر مدار كاهشی است.

نایب رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: این كاهش مصرف در بازار شیرینی كشور محسوس است.

وی افزود: آرد، شكر و روغن از مواد اصلی تولید شیرینی هستند.

علیمرادی بیان داشت: از آنجا كه در تولید شیرینی از قند و شكر استفاده می‌شود مردم به ویژه جوانان برای حفظ سلامتی خود از مصرف شیرینی تا حد زیادی خودداری می‌كنند.

وی عنوان كرد: جدا از این از دیگر دلایل كاهش مصرف شیرینی در سطح كشور قیمت این كالا است.

نایب رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: گرانی شیرینی در سطح كشور ناشی از افزایش قیمت مواد مصرفی و اولیه این محصول است.

وی افزود: در حال حاضر اكثر قنادان تراز اول كشور به سمت تولید شیرینی‌های با كیفیت، متنوع و با طعم‌های فوق العاده اند و از مواد اولیه ای همچون انواع شكلات، پودر كاكائو و غیره استفاده می‌كنند كه اغلب وارداتی هستند.

علیمرادی بیان داشت: قیمت این اقلام وارداتی گران و بدون شك در قیمت تمام شده محصول نهایی تاثیرگذار است.

وی عنوان كرد: مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز صنف قنادان كه از محل واردات تامین می‌شود وابسته به قیمت ارز است.

نایب رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: وقتی نرخ ارز بالا می‌رود قیمت شیرینی هم به تبع افزایش پیدا می‌كند.

وی افزود: بدون شك با افزایش قیمت شیرینی مصرف این كالا نیز روند كاهشی به خود می‌گیرد.

دسترسی سریع