تحول در صنایع دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری در حوزه معدن افتتاح پروژه‌های حوزه برق و انرژی گروه غدیر؛ به زودی

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری غدیر از افتتاح چهار پروژه در حوزه برق و انرژی و همچنین توسعه صنایع دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاری در حوزه معدن و افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف اقتصادی خبر داد.

1403/12/01
|
12:57

سید مجید هدایت، مدیرعامل گروه سرمایه گذاری غدیر درگفت و گو با رادیو تهران گفت : ما در هفت رشته فعالیت می كنیم و بزرگترین فعالیت ما در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی است كه در برخی اقلام شاید اولین ها در كشور و منطقه باشیم از جمله تولید اوره و همچنین دیگر مواد پتروشیمیایی كه عرضه می‌شود.تعداد سرمایه گذاران بسیاری در این مجموعه سهام دارند و بیش از یك و نیم میلیون تا دو میلیون نفر چه در خود شركت و چه در زیر مجموعه های هلدینگ غدیر سهام دار هستند.
افتتاح چهار پروژه به زودی
وی با تاكید بر این كه به زودی چهار پروژه افتتاح خواهد شد، افزود: هم اكنون چهار پروژه در حال افتتاح است كه برخی در حال تولید هستند و به طور رسمی در حوزه های فولاد و معدن در استان های یزد و فارس افتتاح می شوند.
تولید یك هزار و 400 مگاوات برق
هدایت درخصوص افتتاح پروژه های حوزه برق و انرژی با توجه به تاكید دولت مبنی بر سرفصل ناترازی انرژی ها تصریح كرد: مجموعه ما نسبت به تولید برق نیروگاهای برقی پروژه های خود اقدام كرده و طرح های بسیار مهمی را در این حوزه فعال كرده است. تولید یك هزار و 400 مگاوات برق جزو پروژه های مهم و در حال انجام برای سال 1404 است كه از این میزان حدود 700 مگاوات مربوط به هلدینگ غدیر بوده كه این پروژه ها بعضا " با ركود روبرو بود اما خوشبختانه در چند ماه گذشته تمامی آنها فعال شده است. همچنین در حال حاضر حدود2200 مگاوات نیروگاه در حال بهره برداری در اختیار داریم.
طرح164 مگاواتی پروژه قشم كه با سرعت خوبی جلو می‌رود
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری غدیر ابراز امیدواری كرد: پروژه ای فعال شده كه سرعت خوبی دارد كه امیدواریم عمده آنها به پیك مصرف سال 1404 در اوایل تیرماه 1404 برسند. در این راستا طرح164 مگاواتی پروژه قشم كه با سرعت خوبی جلو می‌رود. پروژه لامرد نیز یك توربین 360 مگاواتی است كه با سرعت خوبی جلو می‌رود و علاوه بر آن؛ تعدادی نیروگاه خورشیدی هستند كه سهم عمده‌ای را برای هلدینگ غدیر داراست و همچنین پروژه نیروگاه زیماور ساری به ظرفیت 104 مگاوات می‌باشد.
به دنبال تحول در صنایع دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری در حوزه معدن
هدایت، از برنامه‌های این مجموعه برای توسعه صنایع دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاری در حوزه معدن و افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف اقتصادی خبر داد. وی با تأكید بر اهمیت خودكفایی صنعتی، نقش غدیر را در بهره‌گیری از دانش‌بنیان‌ها متوسط ارزیابی كرد و بر لزوم حركت به سمت فناوری‌های نوین تأكید داشت.
مدیرعامل شركت سرمایه‌گذاری غدیر با اشاره به تجربیات خود در حوزه دانش‌بنیان‌ها و فناوری، اظهار داشت: ما در تمامی دوران در صنایع پیشرفته حضور داشته‌ایم و امروز نیاز داریم به مرزهای جدیدی در حوزه فناوری و نوآوری برسیم. در بخش نفت، گاز و انرژی، اخذ لیسانس‌های بین‌المللی بسیار اهمیت دارد و باید به سمت داخلی‌سازی این دانش‌ها حركت كنیم.
مدیرعامل گروه غدیر در خاتمه خاطرنشان ساخت: منتظر پیشنهادات شركت‌های پیشرو و دانش‌بنیان در حوزه‌های توسعه و تجاری‌سازی گسترده در صنایع بایو، سلامت، هوش‌مصنوعی و صنایع غذایی و زنجیره حوزه غذا و دارو هستیم.

گفتنی است؛ شركت سرمایه گذاری غدیر مستحكم ترین مجموعه هلدینگ های چند رشته ای كشور است كه از دهه هشتاد تابه حال مشغول فعالیت است و امروز به طور قاطع بزرگترین هلدینگ سرمایه گذاری چند رشته ای كشور محسوب می شود.

دسترسی سریع