برگزاری آیین افتتاحیه «رادیو انتظار» از مسجد مقدس جمكران

رادیو سراسری «انتظار» با هدف تبیین و ترویج معارف مهدوی و هم‌زمان با اعیاد شعبانیه و دهه مبارك فجر انقلاب اسلامی، در آیینی رسمی از مسجد مقدس جمكران آغاز به كار كرد؛ آیینی كه با حضور تولیت مسجد جمكران، استاندار قم و مدیر شبكه رادیویی معارف برگزار شد و بر نقش رسانه در گفتمان‌سازی مهدویت و آمادگی جامعه برای ظهور تأكید داشت.

1404/11/11
|
22:05

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، آیین افتتاحیه رادیو سراسری «انتظار» عصر امروز در مسجد مقدس جمكران و در آستانه ولادت باسعادت حضرت ولی‌عصر (عج) برگزار شد. این مراسم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمكران، مهندس بهنام‌جو استاندار قم و دكتر مسعود كاویانی مدیر شبكه رادیویی معارف و متولی راه‌اندازی رادیو انتظار همراه بود.

*كاویانی:رادیو انتظار و گفتمان سازی مهدویت*

در ابتدای این مراسم، دكتر مسعود كاویانی با اشاره به تقارن مبارك اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی، راه‌اندازی رادیو انتظار را تلفیقی معنادار از «مهدویت و انقلاب» دانست و گفت:
رادیو انتظار با هدف تبیین، ترویج و تعمیق معارف اهل‌بیت (ع) و گفتمان‌سازی مهدویت راه‌اندازی شده و تلاش دارد با دقت علمی، اتقان محتوایی و پرهیز از انحرافات، نقش مؤثری در افزایش معرفت عمومی ایفا كند.

وی با بیان اینكه راه‌اندازی این رادیو در كمتر از 72 ساعت انجام شده است، افزود:این اتفاق با پیگیری‌های صورت‌گرفته و حمایت ریاست سازمان صداوسیما، معاونت صدا و همت همكاران رادیو معارف محقق شد و رادیو انتظار از ساعت 19 آغاز به كار كرده و تا 22 بهمن‌ماه به‌صورت سراسری روی آنتن خواهد بود.
مدیر شبكه رادیویی معارف با اشاره به تولید 38 عنوان برنامه در قالب 332 برنامه و حدود 15 هزار دقیقه برنامه‌سازی در رادیو انتظار، اظهار كرد:در كنار معرفت‌افزایی مهدوی، اطلاع‌رسانی به زائران نیمه شعبان، معرفی برنامه‌ها و تسهیل حضور مسافران در شهر قم از مأموریت‌های مهم این رادیو است.

*استاندار قم:رادیو انتظار و تببین معارف مهدوی*

در ادامه، مهندس بهنام‌جو استاندار قم با قدردانی از راه‌اندازی این رسانه تخصصی، رادیو انتظار را ظرفیتی فرهنگی و معرفتی برای استان قم و كشور دانست و گفت:رادیو انتظار می‌تواند به‌مثابه یك دانشگاه رسانه‌ای، معارف مهدوی را برای گروه‌های مختلف سنی و مخاطبان داخلی و خارجی تبیین كند و نقش مؤثری در وحدت و هم‌افزایی منتظران ایفا نماید.
وی با اشاره به میزبانی استان قم از عاشقان حضرت ولی‌عصر (عج) در ایام نیمه شعبان، افزود:این رادیو می‌تواند صدای زائران و منتظرانی باشد كه امكان حضور در مسجد مقدس جمكران را ندارند و آن‌ها را در فضای معنوی این ایام شریك كند.

*تولیت مسجد مقدس جمكران:رادیو انتظار گامی موثر برای ظهور امام مهدوی*

در بخش پایانی مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمكران با تبریك اعیاد شعبانیه و افتتاح رادیو انتظار، تأكید كرد:مهدویت نیازمند توجه عمیق فرهنگی و رسانه‌ای است و راه‌اندازی این رادیو گامی مؤثر در آماده‌سازی جامعه برای ظهور و شكل‌گیری امت مهدوی به شمار می‌رود.
وی با بیان اینكه همه مردم امكان حضور فیزیكی در مراسم نیمه شعبان را ندارند، خاطرنشان كرد:رادیو انتظار می‌تواند پیوند قلبی منتظران با مسجد جمكران را تقویت كند و صدای این مكان مقدس را به سراسر كشور و جهان برساند.
رادیو سراسری انتظار به‌صورت زمینی و از طریق بسترهای دیجیتال و فضای مجازی، در داخل و خارج از كشور قابل دریافت است و متولیان آن اعلام كرده‌اند كه برنامه‌ریزی برای استمرار و گسترش فعالیت این رادیو در سال آینده نیز در دستور كار قرار دارد.

دسترسی سریع