حضور معاون صدای رسانه ملی و مدیران شبكه‌های رادیویی در 162

علی بخشی‌زاده، معاون صدا و مدیران شبكه‌های رادیویی به مركز 162 رسانه ملی می آیند تا نظرات، پیشنهادها و صحبت‌های مردم را بشنوند.

1403/10/02
|
09:16

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، این برنامه فرصتی برای برقراری گفت‌وگوی بی‌واسطه و تبادل نظر با مخاطبان و شنیدن نظرات‌شان است‌‌.
همچنین واحد امور مخاطبان اداره كل روابط عمومی صدا و سیما (162) امكانی را فراهم می‌كند تا مخاطبان در فضایی صمیمانه نظرات‌ خود را اعلام كرده و پیشنهادها و انتظارات‌شان را از برنامه‌های رادیویی به علی بخشی‌زاده معاون صدا و مدیران شبكه‌های رادیویی بیان كنند.
این رویداد فردا دوشنبه سوم دی ماه از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود. مخاطبان در این بازه زمانی می‌توانند بی‌واسطه با معاون صدا و مدیران رادیو صحبت كرده و پرسش‌ها و دغدغه‌ها را مطرح كنند. هدف از برگزاری این رویداد، ارتباط نزدیك‌تر میان مخاطبان و مسئولان رادیو است تا به بهبود كیفیت برنامه‌های رادیویی و اثرگذاری‌شان كمك كند.

دسترسی سریع