مجتبی حسنی، تهیه كننده تاكید كرد: جای جشنواره پژواك خالی بود

مجتبی حسنی، تهیه كننده رادیو جوان و برگزیده اول در اولین دوره از جشنواره پژواك رادیو با بیان دشواری های سخت مستندسازی، گفت:جشنواره پژواك رادیو منجر به شنیده شدن آثار مستند رادیویی شده و واقعاً جای چنین جشنواره ای در رادیو خالی بود.

1403/01/30
|
10:24

مجتبی حسنی، تهیه كننده رادیو جوان و برگزیده جایزه اول در اولین دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك گفت: از سال 88 كار تهیه كنندگی در شبكه رادیویی جوان را شروع كردم. در دوره دوم جشنواره پژواك رادیو با اثر "دكتر سعید" در جشنواره شركت كردم و اثرم به مرحله پایانی راه یافت. در دوره اول جشنواره هم با عنوان اثر "از چیزی نمی ترسیدم" مقام برگزیده و اول جشنواره را كسب كردم و تهیه كننده برتر شدم. مستند من درباره زندگینامه سردار حاج قاسم سلیمانی بود كه خودشان نوشته بودند. از دوران طفولیت كه در یكی از روستاهای كرمان به دنیا آمده بودند و از سرنوشت زندگی شان كه چطور در روستا بزرگ شدند، چطور به كرمان آمدند و در تجمعات شركت می كردند و... گفته بودند. اثر دیگر من با عنوان "یك پرونده و یك روایت" بود كه به انتخاب مخاطبان توانستم مقام اول را كسب كنم.
وی ادامه داد: امسال هم با برنامه "جوان ایرانی سلام" كه برنامه صبحگاهی رادیو جوان و برنامه "ساختمان پزشكان" كه شنبه تا چهارشنبه از شبكه رادیویی جوان پخش می شود به مرحله پایانی راه یافتم و در جشنواره شركت كردم.
برگزیده جشنواره پژواك بیان كرد: تقابل مستندسازان و شركت كننده ها در جشنواره ها می تواند به برنامه سازی و مستندسازی كمك كند.
حسنی بر این باور است: مستندسازی با توجه به قالب های دیگر سخت ترین قالب برنامه سازی است و جای چنین جشنواره ای در رادیو خالی بود.
برگزیده مقام اول جشنواره پژواك با بیان اینكه چقدر برگزاری اینگونه جشنواره ها می تواند برای برنامه سازان الگوی سازی كند؟ افزود: زمانی كه برنامه سازان با دیدگاه های متفاوت و با آثار مختلف در یك جشنواره شركت می كنند، منجر به شنیده شدن مستندهای رادیویی می شود. این موضوع باعث می شود جرقه هایی در ذهن برنامه ساز زده شود. تقابل دیدگاه ها باعث می شود تا اتاق فكر در برنامه سازی فعال شود و ایده های نو و بكر به برنامه سازی تزریق شود.

دسترسی سریع