گفت وگوی با عوامل برنامه انتخاباتی رادیو ورزش توسعه همه جانبه ورزش در «فراكسیون ورزش»

جامعه ورزشی به واسطه گستره وسیع مخاطبانش در رشته های مختلف و حضور اقشار مردم در حوزه های ورزشی، این را می طلبد كه به مطالبات قشر جوان، ورزش دوستان و ورزشكاران جامع عمل بپوشانند، حتی حضور این قشر از جامعه می تواند در بحث تحقق مشاركت كند.

1402/12/07
|
11:54

از این رو انتخاب نمایندگانی اصلح برای فراكسیون ورزش بسیار حائز اهمیت است. در گزارش این هفته با تیم برنامه ساز برنامه ای با عنوان «فراكسیون ورزش» گفت وگو شده كه ویژه انتخابات و وظایف مجلس آینده در قبال ورزش است.
محمدرضا خاكپور، مدیر گروه برنامه فراكسیون ورزش:
مجلس شورای اسلامی یكی از اركان مهم نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نقش مهمی در قانون‌گذاری، نظارت و تصویب بودجه كشور ایفا می‌كند. یكی از حوزه‌های مهمی كه مجلس در آن مسئولیت دارد، حوزه ورزش است. مجلس شورای اسلامی با تصویب قوانین و مقررات، تخصیص بودجه و نظارت بر عملكرد دستگاه‌های اجرایی، نقش مهمی در توسعه و پیشرفت ورزش كشور ایفا می‌كند. با توجه به اهمیت موضوع ورزش و نقش مجلس در این حوزه، ضرورت دارد كه مخاطبان از عملكرد مجلس شورای اسلامی در موضوع ورزش آگاه باشند. تولید برنامه‌های رادیویی می‌تواند یكی از راه‌های مهم برای تحقق این امر باشد. برنامه‌های رادیویی می‌توانند با ارائه اطلاعات و تحلیل‌های دقیق، مخاطبان را از آخرین تحولات و رویدادهای حوزه ورزش، عملكرد مجلس شورای اسلامی در این حوزه و وظایف و مسئولیت‌های آن آگاه كنند. این برنامه‌ها می‌توانند به افزایش مشاركت مردم در ایام انتخابات كمك كند تا با شناخت جایگاه مجلس انتخاب دقیق تری داشته باشند . مهمترین هدف برنامه رادیویی «فراكسیون ورزش» افزایش مشاركت مردم در انتخابات، افزایش آگاهی عمومی در مورد اهمیت انتخابات و نقش مجلس شورای اسلامی در حوزه ورزش است. این برنامه سعی می كند با ارائه دیدگاه های اقشار مختلف به ویژه نسل جوان، كارشناسان و دانشجویان مطالبات خود را از مجلس آینده تبیین كنند، با طرح درست دیدگاه های مردمی مخاطبان اهمیت این رویداد سیاسی را درك می كنند و ضرورت مشاركت در آن را در می یابند. این برنامه از ساختاری نوآورانه برخوردار است و اقشار مختلف علاقه مند به ورزش خود را در جایگاه عضو فراكسیون ورزش مجلس شورای اسلامی قرار داده و به ارائه دیدگاه های خود در موضوعات مبتلابه و روز ورزشی می پردازند . تا كنون در این برنامه از نمایندگان جامعه ورزشی اعم از دانشجویان مقاطع مختلف آموزش عالی در رشته تربیت بدنی، اساتید دانشگاه، بانوان، فعالان ورزش های بومی و محلی، نمایندگان ورزش توان یابان، نمایندگان انجمن های ورزش های دانش آموزی و ورزش های همگانی بهره بردیم .
صدف سبحانی، تهیه كننده برنامه فراكسیون ورزش:
برنامه«فراكسیون ورزش» از 16 آذر تا روز انتخابات هر پنجشنبه از ساعت 18:30 دقیقه به موضوع جایگاه ورزش در حوزه قانونگذاری می پردازد . در این برنامه موضوعاتی دنبال می شود كه در حوزه موضوعات كلان ورزشی و مطالبات ورزش دوستان كه می توانند از مجلس شورای اسلامی داشته باشند. به عبارتی بهتر مجلس در حوزه ورزش می تواند قوانین و مقرراتی را وضع و در حوزه های مختلف ورزشی كمك كند. در حال حاضر ما در این برنامه به ورزش بانوان، مطالبات ورزشی در مناطق محروم، پیشكسوتان ورزشی، معیشت ورزشكارن، پروژه های ورزشی، ورزش پایه و ورزش همگانی پرداختیم و پیش بینی شده درباره باشگاه های ورزشی، خصوصی سازی، ورزش پیشكسوتان و دیگر موضوعات ورزشی هم بپردازیم. اقشار مختلفی به ورزش ارتباط دارند؛ از كارشناسان ورزشی، دانشجویان، جوانان و... تلاش می كنیم نظرات و پیشنهادات را داشته باشیم. ما علاوه بر مهمانان حضوری مهمانان تلفنی داریم و از بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در برنامه استفاده می كنیم. مهمترین بخش برنامه بخش كارشناسی كه اینها دلسوزانه نظراتشان را در حوزه ورزش مطرح می كنند تا راهكارهایی را در حوزه ورزش و مجلس آینده داشته باشیم. چرا كه مشخصه اصلی برنامه مطالبات است، مطالباتی كه در حوزه ورزش از فراكسیون ورزش مجلس می شود.
شهرام بابانوروزی، مجری برنامه فراكسیون ورزش:
مهمترین ویژگی اجرای برنامه »فراكسیون ورزش» خاص بودن برنامه است، چون رویكرد برنامه گفت وگو در خصوص یكی از مهمترین اركان كشور یعنی یك نهاد قانونگذاری است. طبعا مجری باید، هم تا حدودی نسبت به كاركردها و نقش مجلس در فرآیند تصویب قوانین مطالعه و تسلط داشته باشد هم پیش زمینه ذهنی لازم در خصوص كارهای صورت گرفته در حوزه تخصصی مورد بحث از سوی مجلس یا احیانا كارهای زمین مانده داشته باشد تا در روند گفت وگو و بحث ها در برنامه، احیانا با كم دانشی از دایره انصاف خارج نشود. در اجرای این برنامه تمركز اصلی بیشتر درخصوص موضوعات و سوژه هایی كه در ورزش به عنوان دغدغه های اساسی وجود دارد؛ به عنوان مثال فقر حركتی در مردم و لزوم برنامه ریزی های عملیاتی در كشور در خصوص ورزش همگانی یا لزوم قانون شدن نظام جامع باشگاه داری و مواردی از این دست كه مجلس می تواند مستقیم یا غیرمستقیم چه با قانونگذاری و چه با نظارت بر اساس ضمانت های اجرایی پیش بینی شده در قوانین، در اجرایی شدن آنها ایفای نقش كند.
انتهای پیام./

دسترسی سریع