گپ و گفت با عوامل برنامه انتخاباتی «بهارستان» از رادیو تهران بهارستان روی موج انتخابات

با توجه به درپیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی شبكه رادیویی تهران در برنامه «بهارستان» تمام تلاش خود را به كار گرفته تا برنامه انتخاباتی خود با محوریت عمل به راهبردهای چهارگانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در انتخابات تهیه و پخش شد.

1402/10/24
|
18:09

در این راستا با تیم برنامه ساز برنامه بهارستان از شبكه رادیویی تهران گفت وگو شده كه در ادامه می خوانید:
ساناز باقری، تهیه كننده برنامه انتخاباتی بهارستان:
ویژه برنامه «بهارستان» كاری از گروه فرهنگ و جامعه رادیو تهران كه هر روز شنبه تا چهارشنبه ساعت 13:45 وتكرار آن 21:45 از موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز تقدیم مخاطبان می شود. برنامه بهارستان برنامه تركیبی و مستند گونه مبتنی بر سند تحول رسانه ملی است، در این برنامه تلاش می شود با رویكردی خلاقانه، بی طرفانه، جریان ساز و شفاف علاوه بر تشویق مردم برای حضور پر شور در انتخابات با آگاهی بخشی برای داشتن انتخاب اصلح و با امید به آینده انقلاب و كشور می كوشد. روایت گری مستند گونه از نقش مجلس در حل معضلات و اتفاق های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، روایت گری مستند گونه با نشان دادن تفاوت های مجالس مختلف با هدف نشان دادن تأثیر رأی مردم در تغییر نمایندگان، روایت گری مستند گونه از طرح مطالبات مردم نسب به انتخابات برای افزایش مشاركت مردمی وگزارش از مردم شهرستانهای استان تهران و... بخش هایی از رویكرد برنامه بهارستان است.
ضرورت و اهمیت تهیه و تولید این برنامه بر مبنای روشنگری، تبیین، شناخت و آگاهی بخشی به مخاطبان است. ارتقای نگرش مردم به نهاد مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، كاركردها و تأثیرات آن در حل مسائل و مشكلات جامعه، آگاهی‌ و بصیرت بخشی ‌به ‌جامعه ‌برای انتخاب اصلح‌ و.. است.

تاریخچه شكل گیری انتخابات به خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی تا اهم تصمیم گیری ها و ویژگی های مجلس و ....بخش هایی از این ویژه برنامه است. تاكنون در این برنامه به موضوعاتی همچون حضور زنان در مجلس، مشاركت سیاسی مردم در انتخابات، چگونگی اصل ولایت فقیه در قانون اساسی، در تنظیم و تصویب قانون بهتر چه باید كرد؟ سیاست های قانون گذاری و... پرداخته شده است.
علاوه بر اینها؛ جامعه دموكرات خواستن و نخواستن هایش را در صندوق رای نشان می دهد، حضور در انتخابات چه تاثیری بر سرنوشت كشور خواهد گذاشت؟ چرا باید در انتخابات شركت كنیم؟ همه اینها برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است. پخش صدای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) با موضوع انتخابات، سخنان نمایندگان مجلس و كارشناسان سیاسی تا صدای مردم و... از دیگر بخش های ویژه برنامه بهارستان است.
سعید بارانی؛ مجری برنامه انتخاباتی بهارستان:
مهمترین ویژگی اجرای این برنامه در این كه باید پیام متقاعد كننده ایی برای رای دهندگان وجود داشته باشد. محتوا می بایست دارای پیام روشن و هدف مشخصی باشد. مجری می تواند از برنامه معینی برای پخش پیام خود و جذب رای دهندگان استفاده كند و با داشتن پیام و هدف مشخص، برنامه نباید ضعیف عمل كند، بلكه باید پویا و فعال باشد.
یك مجری باید برای مشاركت بیشتر مخاطبان و در ایجاد ارتباط با گروه های مختلف مردم موفق باشد. قطعا گوینده یك شبكه كه مردم هم شناختی از وی دارند در جذب مخاطب و تشویق به سمت و سوی اهداف برنامه بسیار ماثر است و لحن، بیان و مردمی بودن از نقاط قوت می تواند باشد.
من معتقدم كه ابتدا فعالیت‌های انتخاباتی را به صورت یك كل تصور كرده و سپس آن را به اجزایی كه اجرای آنها ساده باشد، تقسیم كنیم و اینكه باید استراتژی واقع‌بینانه‌ای را برای پیروزی بسط دهیم و این استراتژی را در یك برنامه انتخاباتی واقع‌بینانه بیان كنیم. نهایتا اینكه باید به دنبال اجرای ساده و پویای برنامه های انتخاباتی باشیم و كار مشكل برقراری ارتباط با رای‌دهندگان و اقناع آنها را به انجام برسانیم.
احمد یوسفی، نویسنده برنامه بهارستان
در نگارش متن ویژه برنامه انتخاباتی بهارستان بیشتر تاریخ مجلس، اهمیت قانون نویسی و قانون گذاری در ایران مدنظر است. همچنین در این برنامه تاثیرگذارترین قوانین بعد از انقلاب هم بررسی می شود. تمركز بیشتر بر اینكه دیدگاه های مقام معظم رهبری(مدظله العالی)در دوره های مختلف چیست و سیاست های كلی قانون گذاری و سیاست های كلی كه از طرف رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) ابلاغ شده چیست. علاوه بر اینها؛ همچنین قانون جدید انتخابات داریم.
یكی از دیگر نكاتی كه بنده به عنوان نویسنده برنامه انتخاباتی بیشتر مدنظر دارم اینكه مباحث جدی و ثقیل حقوقی و حكومتی، به زبان روان به مردم گفته شود تا آنها خسته نشوند و اطلاعات عمومی آنها هم بالا برود.
مهم ترین ویژگی یك نویسنده به ویژه نویسنده انتخاباتی علاوه بر آگاهی و اطلاعاتی كه دارد، بر شور اجتماعی هم تأثیرگذار باشد و مخاطب را تشویق به سمت انتخاب نامزد اصلح كند و یك انتخاب درست و آگاهانه داشته باشد.
علاوه بر اینها؛ وظایف اصلی نماینده را بشناسد و از اختیارات قانونی اش آگاه باشد. پژوهش اولویت نویسندگی در انتخابات است. نویسنده برنامه انتخاباتی باید اطلاعات و اخبار روزمره مجلس را در طول سال پیگیری كند و مخاطب خاص كمیسیون ها باشد.
انتهای پیام./

دسترسی سریع