برنامه دیدار در رادیو از این هفته جمعه 31 اردیبهشت ماه میزبان تورج نصر - دوبلور و بازیگر- است.
با شنیدن صدای بعضی افراد، كارتون ها و سریال های شاخصی در ذهن آدم مرور می شود و او را به سال ها پیش می برد و خاطراتی كه زود گذشت. تورج نصر، دوبلور، گوینده و بازیگر تلویزیون، سینما و تئاتر از جمله این افراد است كه همیشه صدایش آدم را به سال ها پیش می برد. دوبله كارتون های پسر شجاع، جیمبو، ای كی یوسان، بارباپاپا و... و تعداد بسیاری فیلم و سریال (سال های دور از خانه) و... شاخص از جمله كارهایی است كه نصر در این سال ها دوبله كرده است. همچنین او در سریال معمای شاه و هوشیار و بیدار و... به ایفای نقش پرداخته است. برنامه دیدار این هفته با این هنرمند عزیز گفت وگو می كند .
نصر كار دوبله را از سال 1352 شروع كرده و همزمان در تئاتر را نیز فعالیت داشته است، سال 1364 وارد عرصه بازیگری در تلویزیون و در سال 1369 وارد سینما می شود. وی با نمایش تلویزیونی در نقش آقای شهروندی در دهه 60 مورد توجه قرار گرفت و این نقش را در سالهای بعد با نام آقای شرمنده ادامه داد.
تورج نصر به عنوان یك دوبلور مكمل در بسیاری از آثار سینمایی، تلویزیونی و كارتونها صحبت كرده وی از كمدی گوهای عرصه صداپیشگی محسوب و از دوبلورهای نقش لورل (مجموعه فیلمهای لورل و هاردی) نیز بودهاست.
«دیدار در رادیو» كاری از گروه ادب و هنر به تهیه كنندگی مریم قاسمی ساعت 23 روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.