فخاری در رادیو گفت‌وگو: "شورای‌رهبری" خطی است كه جریان نفوذ دنبال می‌كند

رئیس پژوهشكده دولت‌اسلامی، طرفداران وطراحان "شورای‌رهبری" را نمونه بارزعملكرد برخی مسئولان نفوذی دانست وگفت: این عده تلاش دارند رابطه امام-امت را به رهبری-ملت تبدیل كنند.

1399/04/18
|
13:17

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت‌وگو؛ ناصر فخاری نفوذ را در كانون تصمیم سازی و تصمیم گیری امری به منظور از میان رفتن انقلاب ها دانست و افزود: بعد از انقلاب اسلامی تلاش شد مسیر حركت به سمت و سوی دیگری حركت كند اما به لطف خدا، هوشیاری مردم و رهبری امام(ره) این قضیه اتفاق نیفتاد.

وی ادامه داد: در انقلاب هایی كه در منطقه اتفاق افتاد و عده ای آن را بیداری انسانی یا بهار عربی نامیدند، امریكا و استكبار جهانی مسیر مصر را با نفوذ منحرف ساختند و این نمونه ای از نفوذ جریانی و فكری بود.

فخاری در مصاحبه با برنامه "گفتگوی سیاسی" این نوع نفوذ را رسوخ و شبكه سازی در بدنه تصمیم گیران و تصمیم سازان عنوان كرد و افزود: دشمن تلاش كرد شبیه این نفوذ جریانی را برای ما هم رقم بزند ولی به حمدالله تا كنون موفق نبوده؛ اما بدین معنا نیست كه دشمن از این تلاش دست بر می دارد.

این كارشناس مسائل سیاسی با اشاره به پاسخ رهبری به یكی از نامه های اوباما كه مطرح كرده بودند امریكا با وجود سه دهه تلاش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، چگونه دست دوستی به سمت ما دراز می كند، یادآور شد: اوباما در جواب نامه مقام معظم رهبری گفته بود ما بدنبال براندازی نظام نیستیم و فقط می خواهیم قدری تغییر رفتار اتفاق بیفتد.

فخاری یادآور شد: رهبری این موضع گیری امریكا را به دست چدنی زیر دستكش مخملین تعبیر و تاكید كردند اینان درپی تغییر صورت نیستند، بلكه درپی تغییر سیرت هستند و رهبری این خبر را علنی به مردم اطلاع رسانی و تاكید كردند تغییر رفتار از منظر امریكایی ها، نوعی فریب است.

وی با بیان اینكه نباید اجازه داد نفوذ در ما تغییر باور ایجاد كند، خاطرنشان كرد: این حرفی بود كه یكی از كاندیداها در انتخابات 88 زد كه چرا كشور ما فقیر باشد ولی ما در لبنان و فلسطین هزینه كنیم! این سخن در علم منطق مغالطه است چراكه ما موظف هستیم درپی اندیشه سیاسی اسلام، از مستضعفین حمایت كنیم. (1)

فخاری در ادامه این گفتگوی رادیویی خاطرنشان كرد: عده ای تلاش دارند رابطه امام-امت را به رابطه رهبری-ملت تبدیل كنند و ادعا دارند رهبری از سوی مردم انتخاب شده و فردا ممكن است به شورایی تغییر ماهیت دهد. [كه نمونه ای بارز از عملكرد افراد نفوذی و حركت در مسیر دشمنی با ایران تفسیر می شود.]

رئیس پژوهشكده دولت اسلامی با اشاره به كلام رهبری، نفوذ را به دست های پنهان عوامل خارجی تشبیه كرد و گفت: ما دشمن را نمی بینیم اما حرف دشمن، از زبان موجهین [برخی مسئولان] بیرون می آید و كسی كه این سخن را به زبان می آورد یا عمل و تصمیمی را به منصه ظهور می رساند، عامل نفوذی خواهد بود.

فخاری ادامه داد: آقا می فرمایند دشمن خارجی با استفاده از ضعف های داخلی نفوذ می كند كه مثال عینی آن عدم نگهبانی از خانه ای است كه دزد به راحتی در آن ورود و خروج دارد و در این صورت نمی توان كسی از اعضای داخلی را مورد شماتت قرار داد.

وی گفت: همین مثال در پیدایش ضعف در بدنه تصمیم سازی كشور نمود می یابد؛ زمانی كه دشمن نقاط ضعف را در مسئولان پیدا می كند و در این میان ابزار جنسی و ابزار مالی و اقتصادی دو مسیری است كه دشمن را به نقاط ضعف رهنمون می كند.

______________________________________________________________
1- در حوزه تمدنی ایران و آینده جمهوری اسلامی، كشورهای مورد حمایت اسلام هر یك بخشی از این تمدن بزرگ محسوب شده كه بعنوان یك سرزمین واحد ذیل پرچم اسلام حركت خواهند كرد و در اینجا تنها بحث حمایت از مظلومان و مستضعفان عالم در میان نیست.

دسترسی سریع