انتقاد به عملكرد دولت درخصوص پرداخت یارانه ها؛ قول حذف پردرآمدها برای بستن دهان مجلس است

عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینكه دولت عزم و اراده ای برای حذف یارانه دهك های پردرآمد ندارد، گفت: اگر موضوعاتی مطرح می شود شاید به دلیل تبلیغات و كاهش فشار مجلس به دولت است.

1398/05/27
|
14:26

برنامه "گفت و گوی اقتصادی" با موضوع جایگزین های حذف یارانه سه دهك پردرآمد جامعه در ارتباط تلفنی با دكتر شهباز حسن پور بیگلری عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از شبكه رادیویی گفت و گو روانه آنتن شد.

حسن پور در مصاحبه با رادیو گفت و گو اظهار كرد: متاسفانه دولت های مختلف از ابتدای هدفمندی یارانه ها به بیراهه رفتند.

عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: بخشی از یارانه ها باید در اختیار تولید داخل قرار می گرفت كه نه تنها هیچ كمكی به تولید نشد بلكه دولت ها با عملكرد سلیقه ای خود وضعیت را بدتر كردند.

این نماینده مجلس با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر حذف یارانه ثروتمندان و بی نیازان گفت: معتقدم اگر یارانه ها بر اساس آنچه كه از روز اول در مجلس هشتم مصوب شد اجرایی می شد امروز شاهد چالش ها و مشكلات نبودیم.

حسن پور معیشت مردم را از جمله دغدغه های نمایندگان مجلس و وزرا برشمرد و گفت: هدایت یارانه ها به سمت تولید یقیناً موجب اشتغال زایی و فرصت های مناسب معیشتی برای مردم خواهد شد.

عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینكه دولت عزم و اراده ای برای حذف یارانه دهك های پردرآمد ندارد مطرح كرد: اگر موضوعاتی مطرح می شود شاید به دلیل تبلیغات و كاهش فشار مجلس به دولت است.

وی با اشاره به اینكه مجلس از كلیه ابزارهای قانونی خود در این راستا استفاده كرده متذكر شد: دولت نیز در شرایط بحرانی و جنگ تمام عیار اقتصادی در تلاش است.

حسن پور در پاسخ به این سوال كه چرا بودجه عظیم شركت های دولتی كه سهم اندكی از مالیات را می پردازند قطع نمی شود گفت: بودجه شركت های دولتی امسال به مجلس می آید و از طریق مراجع ذیصلاح به ویژه دیوان محاسبات كنترل و نظارت خواهد شد.

عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس در رادیو گفت و گو یادآور شد: در حال حاضر مجلس یك برنامه بلند مدت را با دولت پیش می برد. واگذاری طرح های نیمه دولتی به بخش خصوصی در دستور كار است اما به دلیل فشل بودن سیستم اداری كشور، هنوز اعتماد لازم در بخش خصوصی ایجاد نشده است.

دسترسی سریع