جشنواره رادیو، تبلور فرهیختگی اهالی رادیو

محمدرضا قربانی- مدیركل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش
رادیو همواره رسانه‌ای نجیب بوده است و این نجابت ریشه در رفتار و ماهیت اهالی رادیو دارد. جشنواره‌ها در هر ساختار سازمانی بیانگر ویژگی‌های آن سازمان هستند.

1398/02/03
|
12:40

جشنواره رادیو نیز سرشار از ارزش‌های پیدا و پنهان رادیوست كه در درون خود معرف جهش‌ها و ابتكارات بدنه رادیو در حوزه‌های مختلف نظری و عملی است. این جهش‌ها به ویژه در طراحی برنامه‌های رادیویی سمت و سویی به تعالی فردی و اجتماعی اعضای جامعه دارد.
رادیو نجیب است و اگر قرار باشد معضلات اجتماعی را نیز مطرح كند همان هم در لایه‌ای از نجابت و مهربانی ارائه می دهد، مضامین را در بن‌مایه‌ها و ادبیاتی فاخر و مؤدبانه، تا جایی كه برای مخاطبان اعم از مردم و مسئولان قابل درك و پذیرش باشد، تدوین می‌كند.
تداوم حیات رادیو و تداوم برگزاری جشنواره رادیو به هم وابسته‌اند. حضور چند نسل از برنامه‌سازان و ارائه آثاری درقالب‌ها و مدل‌های متنوع بیانگر این مهم است كه رادیو همچنان «داناست» و بی‌سبب نیست كه آن را «رسانه دانایی» می‌نامیم.
امسال كه جشنواره چهاردهم رادیو با تجربه‌ای گرانبها از برگزاری سیزده دوره گذشته در حال برگزاریست شاهدیم كه میل و انگیزه برنامه‌سازان برای حضور در بخش‌های مختلف رادیو بیش از پیش است. این تداوم و پویایی را باید مرهون و مدیون بزرگانی دانست كه در طول سالیان متمادی به رادیو معنا بخشیدند و حیثیت فرهنگی رادیو را در شلوغی و انبوه رسانه‌های متعدد به نسل‌های بعدی منتقل كردند. اكنون به واسطه¬ این بزرگان و اساتید است كه نسبت به فاخر بودن رادیو به خود می‌بالیم. اهالی رادیو این‌گونه تربیت شده‌اند كه لحظه لحظه¬ حضور در رادیو را قدر می‌دانند و همواره از تركیب هنرمندانه كلام، آوا و نوا بر روح مخاطبان خود چیره می‌شوند. جشنواره رادیو تبلور «نجابت، وقار، فخامت و ابتكار» اهالی رادیو است.

دسترسی سریع