منصوری در گفتگو با رادیو اقتصاد عنوان كرد: جبران كمبود بازار خودرو با افزایش تولید

عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط فعلی برای افزایش تولید خودرو در كشور به دلیل نبود واردات مطلوب است.

1397/09/20
|
12:02

محمدرضا منصوری در برنامه «روی خط اقتصاد» رادیو اقتصادافزود: هم اكنون با تعطیلی واردات خودرو باید كمبود بازار با افزایش میزان تولید جبران شود.

وی همچنین درباره افزایش قیمت خودروهای داخلی اظهارداشت: خودروسازان قصد افزایش نرخ خودرو در كشور را دارند كه با تحقق این مهم به دلیل اضافه نشدن بر میزان درآمدها نارضایتی در جامعه ایجاد می شود.

عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاكید بر اینكه دولت باید قیمت خودرو در كشور را تعیین كند، گفت: مجلس با افزایش قیمت محصولات خودرویی موافق نیست.

وی با بیان اینكه به جای افزایش نرخ خودرو دولت باید با تدابیر دیگری مانند پرداخت یارانه به خودروسازان در رفع مشكلات صنعت خودرو تلاش كند، افزود: مردم نباید به جای خودروسازان كه دیگر نمی توانند خودروهای خود را در شرایط تحریم صادر كنند تاوان پس دهند.

منصوری بیان داشت: كیفیت خودروهای داخلی باوجود افزایش قیمت بالا ونبود رقابت در بازار همچنان پائین است.

وی همچنین افزود: خودروهای وارداتی در مناطق آزاد با 50 هزار كیلومتر كاركرد اسقاط می شوند در حالی كه در شهر تهران خودروهایی با قدمت 40 ساله تردد می كنند.

عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه خودروسازان باید به جای افزایش تنوع تیراژ خود در تولید را بالا ببرند، اظهارداشت: دستگاه های نظارتی باید بر عملكرد خودروسازان در انجام تعهدات نظارت تا خودروهای ثبت نامی به موقع به دست مردم برسد.

وی ادامه داد: سازمان تعزیرات حكومتی و سازمان بازرسی كشور وظیفه مقابله با خودروسازان به دلیل انجام ندادن تعهدات خود در قبال عدم تحویل به موقع خودرو به متقاضیان را عهده دارهستند.

منصوری در ادامه به رادیو اقتصاد یادآورشد: در حال حاضر خودروسازان داخلی 50 هزار میلیارد تومان بدهی دارند به طوری كه سود این میزان بدهی در طول یك ماه یك هزار میلیارد تومان است.

برنامه «روی خط اقتصاد» كاری از گروه كشاورزی شبكه رادیویی اقتصاد است كه از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت 19 به مدت 55 دقیقه به تهیه كنندگی «نازنین كتابچی، سید وحید موسوی و حمیدرضا كجوری» با هدف تحلیل و بررسی مهمترین خبرهای اقتصادی ایران و جهان به منظور اطلاع رسانی و آگاه كردن مخاطبان بر روی موج اف‌ام ردیف 98 مگاهرتز قرار می‌گیرد وعلاقه مندان می‌توانند برای دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع