در گفت و گوی اجتماعی مطرح شد: كاربران فضای مجازی در بی دفاع ترین حالت ممكن هستند

مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی فردا اظهار داشت: افراد مختلف با حضور در فضای مجازی به سادگی می توانند هویت خود را پنهان كنند.

1397/07/22
|
13:34

برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی امنیت روانی در فضای مجازی با حضور محمدصالح مفتاح (مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی فردا) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه محمدصالح مفتاح با اشاره به قوانین موجود در حوزه فضای مجازی، گفت: بسیاری از قوانین وضع شده در حوزه فضای مجازی كشور تنها به محدودیت افراد یا رسانه هایی منجر می شود كه داخل كشور هستند و مسئولیت كار خود را می پذیرند.

وی با اشاره به تعریف امنیت روانی در فضای مجازی، اظهار داشت: امنیت روانی در فضای مجازی زمانی شكل می گیرد كه افراد احساس تهدید ذهنی نداشته باشند.

مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی فردا با بیان این كه فضای مجازی می تواند امنیت روانی افراد را مخدوش كند، عنوان كرد: فضای مجازی را نمی توان پدیده ای جدا از فضای حقیقی تعریف كرد.

وی با اشاره به این كه استمرار فضای حقیقی به فضای مجازی می رسد، تصریح كرد: هر كدام از فضاهای حقیقی یا مجازی افراد تاثیر مستقیمی را بر دیگری دارند.

محمدصالح مفتاح با اشاره به تفاوت های فضای مجازی و حقیقی، اظهار داشت: زمان و مكان در فرآیندهای مختلف فضای مجازی تاثیر چندانی ندارد، بر همین اساس محتوای مجرمانه یا تهدیدهای مجازی می توانند با مدت زمانی دارای اختلاف به دست تهدید شونده برسند.

وی با بیان این كه فضای مجازی بسیار گسترده تر از فضای حقیقی است، عنوان كرد: سرعت انتشار مطالب و محتواهای گوناگون در فضای حقیقی بسیار كم تر از فضای مجازی است.

مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی فردا با اشاره به موضوع هویت در فضای مجازی، تصریح كرد: افراد مختلف با حضور در فضای مجازی به سادگی می توانند هویت خود را پنهان كنند. در حالی كه قبل از رواج فضای مجازی در كشور جعل هویت به این راحتی امكان پذیر نبود.

دسترسی سریع