نایب رئیس شورای راهبری برنامه های علمی دانشگاه آزاد تهران: بررسی و حل مسائل كشور در شورای راهبری دانشگاه آزاد

نایب رئیس شورای راهبری برنامه های علمی دانشگاه آزاد تهران با بیان اینكه مسائل مختلفی در این شورا مطرح است، اظهار داشت: از حوزه حمل و نقل و محیط زیست تا صنعت و تجارت برای واحدهای مختلف دانشگاه تعریف شده است.

1397/04/30
|
09:32

برنامه «گفت و گوی علمی» رادیو گفت و گو با موضوع پیشرفت های علمی ایران در پرتو انقلاب اسلامی و با حضور دكتر بهروز كاظمی دكترای مدیریت استراتژیك دانش، روانه آنتن شد.
بهروز كاظمی در آغاز با اشاره به اینكه شورای راهبری دانشگاه آزاد از حدود ده ماه پیش كار خودش را به صورت رسمی آغاز كرد، گفت: این شورا در راستای حل مسائل نظام با این ماموریت كه دانشگاه آزاد را تبدیل به سازمان حل مسئله ملی در كشور كند، شكل گرفت كه در این شورا جمعی از اساتید فرهیخته دانشگاه ها و همچنین صاحب نظران و افراد درگیر در حوزه صنعت و حوزه عملیاتی كشور دور هم جمع شدند و چرخه حوزه تولید، انتشار و به كارگیری علم را به یكدیگر گره می زنند.
وی افزود: شورای راهبری برنامه های علمی دانشگاه آزاد، ماموریت هایی را ناظر بر حل مسائل راهبردی كشور بر اساس قابلیت هایی كه در دانشگاه آزاد وجود دارد شناسایی كرد و بر اساس نیازهایی كه در كشور وجود دارد، ماموریت هایی را به واحدهای مختلف دانشگاه ابلاغ كرد و از آن ها خواست نظام موضوعات، چالش ها و مسائل راهبردی كشور را در این حوزه ها شناسایی كند و تمام مسائل از ملی گرفته تا دانشگاهی را در یك درخت واره دانشی احصاء و آماده پژوهش های همگرا در رشته های مختلف كنند و با مشاركت واحدهای دیگر دانشگاه آزاد در استان تهران این كار را توسعه دهند.
نایب رئیس شورای راهبری برنامه های علمی دانشگاه آزاد تهران با بیان اینكه مسائل مختلفی به عنوان حوزه های راهبردی كشور در این شورا مطرح شده است، اظهار داشت: حوزه حمل و نقل، محیط زیست، علوم و مهندسی ورزش، پدافند غیر عامل، ورزش و علوم و فناوری های همگرا و صنعت و تجارت برای واحدهای مختلف دانشگاه تعریف شده است تا نسبت به رفع مسائل آنها اقدام كنند.
دكترای مدیریت استراتژیك دانش خاطرنشان كرد: اتفاقی كه قبلا در بیشتر اعضای هیئت علمی كشور رخ می داد این بود كه به صورت پژوهش انفرادی غیر همگرا كار انجام می شد. دانشگاه آزاد با رویكردی جدید، به این سمت حركت می كند كه كار گروهی را كه یكی از مهمترین شاخص های علمی در پیشرفت كشورها در نظام های بین المللی ارزش گذاری فعالیت های علمی شناخته می شود، توسعه دهد.
وی تصریح كرد: قطعا اگر این كار را انجام ندهیم، مسائل كشور كه امروز مسائل چند وجهی هستند، با پژوهش های انفرادی و واگرا حل نخواهند شد.

دسترسی سریع