مثبت اندیش باش تا كامروا شوی...از "رادیو سلامت" بشنوید

حتی اگر ذاتاً خوش بین نباشید، راه هایی هست كه از طریق آن بتوانید مهارت های مثبت اندیشی را در خود تقویت كرده و از فواید آن بهره ببرید.

1397/04/13
|
12:36


چیزی كه نحوه زندگی انسانها را مشخص می كند، تفسیر و نوع دیدشان نسبت به وقایع بیرونی است نه خود آن وقایع. سرمنشأ مثبت اندیشی از باورهای ما می آید. باورها و اعتقادات هر فرد و نوع برداشتش از زندگی و وقایع آن است كه او را به سمت و سوی خوشبختی و یا بدبختی می برد. هیچگاه مشكلات و سختیهای زندگی تان را لعن و نفرین نكنید. این فكر كه دنیا سرشار از مشكل است را دور بریزید و در عوض هرگاه موقعیت نامطلوب یا مسئله ناخوشایندی در زندگیتان پیش آمد، به دنبال راههای مثبت و طلایی برای حل آن مسائل باشید.
به طوركلی مثبت اندیشی و افكار منفی هر دو به صورت مسری از فردی به فرد دیگر سرایت می كند. شما می بایست سعی كنید به جای اینكه اجازه دهید افكار منفی دیگران بر شما تأثیر بگذارد و روحیه شما را تضعیف كند. با این كار شما می توانید هم به اطرافیان خود كمك كرده و هم روحیه مثبت اندیشی خود را تقویت كنید.
ما باید نسبت به افكار خود آگاهی بیشتری داشته باشیم زیرا كه افكار ما دارای قدرت بیش از اندازه ای است كه حتی بتوانید فكرش را بكنید. اگر نگران از دست دادن شغلتان باشید، با این نگرانی؛ احتمال اخراج خود را بیشتر می كنید.
روانشناسان معتقدند كه تفكر بیش از حد می تواند باعث بروز اشكالات اساسی در اعمال انسان شود، . اگر شما بسیاری از مواقع خود را در چنین موقعیت هایی می یابید، به قول روانشناسان؛ "بیش از اندازه متفكر" هستید و این طرز فكر می تواند به سلامتی شما آسیب شدید برساند.

‏به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "راز نیلوفر" كاری از گروه روان پانزدهم تیر ماه با حضور خانم دكتر فرح لطفی كاشانی(روانشناس) به آشنایی با نكاتی كه به احساس شادی كمك خواهد كرد می پردازد.

دسترسی سریع