پژوهشگر حوزه زنان: رعایت حجاب یك ضرورت اجتماعی است

یك استاد دانشگاه عنوان كرد: نگاه غالب ما به حجاب از منظر دینی است و متاسفانه به عنوان یك ضرورت اجتماعی به این موضوع توجه نشده است.

1397/04/13
|
09:54

برنامه "گفت و گوی فرهنگی" با موضوع حجاب و تأثیر آن بر فرهنگ در جامعه و با حضور فرحناز قند فروش استاد دانشگاه، مدیر عامل موسسه زنان سرزمین من و فعال و پژوهشگر حوزه زنان از شبكه رادیویی گفت و گو به روی آنتن رفت.
پژوهشگر حوزه زنان در مصاحبه با رادیو گفت و گو عنوان كرد: حجاب باید برخاسته از درون فرد باشد؛ به عبارت دیگر اعتقادات یك انسان دایره ای از عفاف را برای او می سازد. اما با توجه به اینكه اعتقادات افراد مختلف است برداشت های آنها هم از حجاب متفاوت خواهد بود.
وی افزود: نگاه غالب ما به حجاب از منظر دینی است و متاسفانه به عنوان یك ضرورت اجتماعی به این موضوع توجه نشده است. در شرایط فعلی جامعه باید برای موضوعی مانند حجاب زاویه اجتماعی را در نظر بگیریم و از این منظر با افراد جامعه در رابطه با حجاب سخن بگوئیم.
قندفروش تاكید كرد: علاوه بر این باید نقش حجاب و درست پوشیدن را در تحكیم بنیان خانواده و ارتباطات همسران با یكدیگر تبیین كنیم.
این پژوهشگر حوزه زنان در مصاحبه با رادیو گفت و گو خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامی تحولات بسیار زیادی را به همراه خود آورد كه بخش عظیمی از آن در حوزه زنان بود. علی رغم اینكه برخی تصور می كنند انقلاب اسلامی برای زنان محدودیت هایی را ایجاد كرده اما باید اذعان كنیم كه محدودیت زنان با پیروزی انقلاب اسلامی كمتر شد.
استاد دانشگاه در ادامه مطلب تصریح كرد: متاسفانه ما فرهنگ اصلی خود را به فراموشی سپردیم و تقلید از فرهنگ غربی را جایگزین همه مسائل خود در زندگی مان كرده ایم.
وی یادآور شد: مخاطب حفظ حریم و عفاف در جامعه تنها زنان نیستند اینكه در برخی مغازه ها نوشته شده ورود بانوان بی حجاب به داخل مغازه ممنوع است جمله كاملی نمی باشد چراكه حفظ عفاف بر زن و مرد در فرهنگ و دین اسلام واجب است.
دكتر قندفروش گفت: زمانی كه مرد و زن در جامعه رفتار عفیفانه ای با یكدیگر داشته باشند جامعه هم عفیف خواهد شد و می تواند فرهنگ وارداتی را كه مبنای آن ابتذال است به عقب براند.
وی در ادامه مطلب لازمه داشتن یك جامعه سالم را حضور عفیفانه زن و مرد در جامعه برشمرد و گفت: چه بسا حضور غیرعفیفانه یك مرد در اجتماع خطرساز تر از یك زن باشد.
پژوهشگر حوزه زنان در پایان برنامه فرهنگی رادیو گفت و گو عنوان كرد: اساس تهاجم فرهنگی و تهدید نرم دشمن علیه جامعه ما، تغییر ترجیحات مردم در امور زندگی و اعتقادی است.

دسترسی سریع