روابط عمومی عنصر كلیدی رادیو در بهتر دیده شدن این رسانه است

نشست مشترك معاون صدای رسانه ملی با كارشناسان روابط عمومی شبكه های رادیویی با هدف تبادل نظر و ارائه دیدگاهها در این حوزه، صبح امروز در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.

1397/03/30
|
20:52

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، با حضور دكتر حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی، حامد فاتحی مدیر روابط عمومی معاونت صدا، محمدابراهیم كبابیانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاون صدا، مهدی رستمی مشاور معاون صدا و كارشناسان روابط عمومی شبكه‌های رادیویی، نشست مشتركی در سالن جلسات معاونت صدا با هدف تبادل نظر و ارائه دیدگاهها در حوزه روابط عمومی برگزار شد.
دكتر حمید شاه‌آبادی با بیان اینكه رادیو رسانه‌ای شنیداری است كه باید دیده شود، مهمترین بحث این نشست را مباحث ساختاری روابط عمومی دانست و گفت: هویت روابط عمومی با رعایت تمركز در مدیریت كار با پست و بی پست و همچنین شرح وظیفه با حال و هوایی كه آن شبكه دارد، محقق می شود. انشاالله به زودی با ایجاد گشایش‌هایی درساختار شبكه ها، شاهد اتفاقات جدی‌تری در راستای دیده شدن شبكه های رادیویی باشیم.
وی در ادامه با تأكید بر اینكه روابط عمومی امری دو سویه و عنصر كلیدی در هر مجموعه ای است تصریح كرد: روابط عمومی به عنوان ابزار ارتباط مردم با رادیو باید تلاش كند تا با ایجاد تعامل بیشتر با مخاطبان شبكه ها، هدف مهم این رسانه را كه همان بهتر دیده شدن است، محقق نماید. این امر نیز بدون شك با آگاهی مردم از محتوای برنامه های رادیویی محقق می‌شود كه زمینه ساز آن اطلاع رسانی می باشد. به همین دلیل یكی از مهم ترین وظایف روابط عمومی شبكه های رادیویی ایجاد تعامل و ارتباط دوسویه با مخاطبان است.
معاون صدا با بیان اینكه قرار است به زودی در برنامه ای هفتگی رادیو درسیما به تصویر كشیده شود، عنوان كرد: قرار است تا جراید نیز بخشی از محتوای خود را به اخبار این رسانه اختصاص دهند. بنابراین كارشناسان روابط عمومی شبكه ها باید تلاش كنند تا با قلم و زبان خاصی كه خواننده راتشویق می كند، به انعكاس مهمترین اتفاقات این رسانه در این فضا بپردازند.
شاه آبادی مهمترین توقع خود را از كارشناسان روابط عمومی بحث خبر و خروجی كار در رسانه ها دانست و تصریح كرد: روابط عمومی باید برنامه محور باشد و به طور جدی قبل و بعد ازپخش هر برنامه، خبر خوبی تهیه نموده و برای رسانه ها ارسال نماید.
معاون صدای رسانه ملی در ادامه خاطر نشان كرد: روابط عمومی پویا نه تنها باید قدرت انتخاب مطلب از مطالب تولیدی را داشته باشد، بلكه نگاه خبری و محوری در دل برنامه‌هایی كه تهیه می شود نیز لازم و ضروری است تا بتواند برنامه های شاخص، مهم و تاثیر گذار را برند سازی نماید.
وی به لزوم وجود شورای اطلاع رسانی در رادیو تأكید و خاطرنشان كرد: این شورا وظیفه دارد تا با رصد كردن سایت‌های مختلف رادیویی، اعلام كند كه چه استعدادها و ظرفیت‌هایی در شبكه های رادیویی وجود دارد كه برای دیده شدن مهم است.
شاه آبادی دیده شدن اتفاقات و رخدادهای مثبت شبكه های رادیویی در سایت ها را از مهمترین كارهای روابط عمومی دانست و تصریح كرد: علاوه بر تولید خبر محتوایی در شبكه های رادیویی، باید تلاش كرد تا اتفاقات‌، برنامه ها و رخدادها نیز بر روی سایت شبكه بارگذاری شود.
معاون صدا همچنین در این مراسم معرفی نیروهای توانمند و با انگیزه در حوزه روابط عمومی، آموزش هماهنگ‌بودن شبكه ها با روابط عمومی معاونت صدا، سرعت در انتقال رخدادهای مهم شبكه و هنر در تنظیم خبر به عنوان وظایف دیگر كارشناسان روابط عمومی شبكه های رادیویی لازم و ضروری دانست.
همچنین مقرر شد تا نشست معاون صدای رسانه ملی با كارشناسان روابط عمومی شبكه های رادیویی كه برای اولین بار برگزار شد، از این پس به صورت فصلی برگزار شود.
در بخشی از این مراسم نیز كارشناسان روابط عمومی شبكه های رادیویی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.
لزوم احیاءشدن روابط عمومی درشبكه‌ها، فراهم نمودن امكانات وتجهیزات، جذب و پرورش نیروی انسانی متخصص و ... ازجمله مباحثی بود كه توسط كارشناسان روابط عمومی شبكه های مختلف رادیویی مطرح شد.
گفتنی است؛ اصغر غلامپور از رادیو معارف، قهرمان عباسی از رادیو ورزش، زهره زندیه از رادیو فرهنگ، مرجان محمدی از رادیو صبا، سعید بهروان از رادیو گفتگو، معصومه نورزاد از رادیو نمایش، مژگان جعفرقلی زاده از رادیو اقتصاد، زهراخردمندنیك از رادیو قرآن، نیما شمس الدین از رادیو تهران، مسعود صالحی از رادیو پیام، هانیه كردنیرسی از مدیریت تولید چند رسانه ای، رسول محجوب از رادیو جوان، ملیحه حمیدی كیان از رادیو سلامت و محمد باقر پروین نژاد از رادیو ایران از جمله كارشناسان روابط عمومی حاضر در این نشست بودند.

دسترسی سریع