رئیس رسانه ملی :ضرورت ایجاد رسانه‌های صداپایه در فضای مجازی


دكتر علی عسكری گفت: امروزه در فضای مجازی رسانه‌های صداپایه جایگاه و اهمیت ویژه‌ای در دنیا دارند و با ابتكار عمل پیشكسوتان رادیو می‌توانیم برای مخاطبان داخلی و خارجی، محتوای صوتی در فضای مجازی تولید كنیم.

1397/03/13
|
13:55


به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، دكتر عسكری با بیان اینكه رادیو سراسر جاذبه است، تأكید كرد: رادیو با تأكید بر سه عنصر كلیدی محتوا، زیبایی و جاذبه می‌تواند خودش را برتر نگهدارد و اثرگذار باشد و با توجه به تحولات فناوری، صدا جایگاه و اهمیت خودش را حفظ خواهد كرد.
رئیس رسانه ملی با اشاره به تاثیر به سزای رسانه ها بر نمایش هویت اقتدار ملی افزود: رسانه ملی با حداكثر توان برای امیدبخشی، آگاهی‌بخشی و ارتقای زندگی، اخلاق و ایمان مردم تلاش می‌كند اما در مقابل آن، دشمنان و جریان فرهنگی غرب نیز با استفاده از رسانه‌های معاند تمام توان خود را برای تخریب ایمان و هویت مردم به كار بسته است، از این رو فرزندان این كشور باید تلاش مضاعفی برای حفظ هویت اسلامی- ایرانی انجام دهند.
دكتر عسكری با تاكید بر اینكه امروزه تهدیدات كشور رسانه پایه شده است و رسانه‌ها آن را افزایش می‌دهند، تصریح كرد: دشمنان برای تخریب هویت و فرهنگ ما در تلاشند و ما هم در راستای تقویت فرهنگ و هویتمان تلاش می‌كنیم و امیدواریم كه در این مسیر موفق و پیروز باشیم.
رئیس رسانه ملی خطاب به پیشكسوتان رادیو تاكید كرد: جوانان ما باید تجارب شما را بیاموزند و طرحی نو دراندازند و آینده را با توجه به تجربیات شما در حوزه رادیو و رسانه رقم بزنند.
دكتر عسكری ابراز امیدواری كرد كه جوانان با تأسی به پیشكسوتان و كسانی كه در گذشته در رادیو نقش‌آفرینی می‌كردند، بتوانند رادیو را در تراز رسانه ملی حفظ كنند و در دنیای جدید و مبتنی بر رسانه‌های نوین، رسانه ملی بتواند نقش خود را در ارتقای فرهنگ و عظمت ملت ایران در دنیا ایفا كند.
رئیس رسانه ملی تاكید كرد: پیشكسوتان رادیو گنجینه‌های ملی این مرز و بوم هستند و بنیان های رادیو را تشكیل می‌دهند و در آینده از قلم و هنر پیشكسوتان رادیو نهایت استفاده را خواهیم كرد.
دكتر عسكری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینكه انسان با صدا می‌تواند دنیای بی انتها و زیبایی‌های فوق‌العاده ایجاد كند گفت: اگر چه دنیای تصویر، زیبایی‌های خاص خود را دارد اما صدا اثرگذارتر از تصویر است و بر همین اساس، رادیو جهت‌دهی خوب و زیبایی در تاریخ كشور داشته است.
وی افزود: با توجه به اهمیت استفاده از كلمات و مفاهیم در رادیو، بهتر است از این ظرفیت در تلویزیون نیز استفاده شود.


معاون صدا در آیین پاسداشت پیشكسوتان رادیو:
نسل نو باید به پیشكسوتان رادیو اقتدا كند
معاون صدای رسانه ملی در آیین پاسداشت پیشكسوتان رادیو با بیان اینكه امروز رادیو بعد از 78سال بر قله‌های افتخار ایستاده است، گفت: امروز رادیو بعد از 78 سال به خاطر تلاش چهره‌های نامدار و ارزشمندی كه قد خمیده شدند تا رادیو برافراشته باشد، بلند قامت و بر قله افتخار ایستاده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، شاه آبادی با تأكید بر اینكه پیشكسوتان رادیو عمرشان را در راه فرهنگ و هنر گذرانده اند، تصریح كرد: نسل نو باید به پیشكسوتان رادیو اقتدا كند و از آن‌ها درس بیاموزد.
او افزود: همیشه در جمع رادیویی‌ها احساس جوانی می‌كنم به این دلیل كه امروز صاحب عقبه بسیار درخشانی هستیم.
وی با اشاره به اینكه امروز كسانی در آیین پاسداشت پیشكسوتان رادیو دعوت شدند كه سال ها رادیویی بودند و در این رسانه گرم ماندند، خاطرنشان كرد: آن‌هایی كه نقطه فعالیت‌شان رادیو بود، منشأ خدمات ارزشمندی در كشور هستند و باید قدر این پایگاه عظیم فرهنگی را بدانیم و وام‌دار آن‌ها باشیم.
معاون صدا تأكید كرد: مجموعه صداوسیما باید قدردان زحمات و تلاش‌های كسانی باشد كه در حوزه رادیو خدمت كردند.
او افزود: امروز تلاش می‌كنیم كه خدمتگزار پیشكسوتان رادیو باشیم و از فرصت‌های موجود استفاده كنیم و خط به خط آثاری را كه آن‌ها به یادگار گذاشتند حفظ كنیم و از پیشكسوتان درس بگیریم و در جای جای رادیو از آن‌ها استفاده كنیم.
شاه‌آبادی در پایان از پیشكسوتان رادیو خواست تا دانش مدیریتی‌شان را از مدیران جدید دریغ نكنند.
به مناسبت هفتاد و هشتمین سالگرد تأسیس رادیو، آیین پاسداشت پیشكسوتان رادیو با حضور دكتر عسكری رئیس رسانه ملی، حمید شاه‌آبادی معاون صدا، مدیران شبكه‌های رادیویی و 130 تن از پیشكسوتان رادیو شامل گویندگان، تهیه‌كنندگان، بازیگران و صاحب‌نظران این حوزه برگزار شد

دسترسی سریع