بایدها و نبایدهای مصرف خرما در «غذا سلامت زندگی»

شبكه رادیویی سلامت در برنامه «غذا سلامت زندگی»، یكشنبه - 25 شهریور، به موضوع «بایدها و نبایدهای مصرف خرما برای مبتلایان به بیماری دیابت» می پردازد.

1403/06/24
|
17:31

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه رادیویی «غذا سلامت زندگی» كه با محوریت تغذیه و صنایع غذایی روانه آنتن سلامت می‌شود، با حضور «آریو موحدی»، دكترای تغذیه بالینی به «بایدها و نبایدهای مصرف خرما برای مبتلایان به بیماری دیابت» می پردازد.
در این برنامه كارشناس محور فواید ویتامین‌ها، طریقه نگهداری مواد غذایی و … هم آموزش داده می‌شود. بخشی از برنامه «غذا سلامت زندگی» به گزارش‌های مردمی اختصاص دارد و كارشناسان به سئوالات مردم پاسخ می‌دهد.
برنامه «غذا سلامت زندگی» به تهیه‌كنندگی «سولماز عطایی» و گویندگی «رویا كاظمی» كاری از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت است كه روزهای شنبه تا سه شنبه از ساعت 13 و 15 دقیقه به مدت 30 دقیقه پخش می‌شود.

دسترسی سریع