شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه – 11 مرداد، در برنامه «گل یا پوچ» به موضوع «در ناامیدی بسی امید است» می پردازد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، زندگی در مسیری بن بست ؛ با داشتن بارقه های امید، مسیری سرشار از نور و روشنایی خلق میكنید و می توان سوسوی امید را دید. برنامه «گل یا پوچ»، روز پنجشنبه، با حضور با حضور شهاب الدین شهرابی فراهانی، درمانگر اعتیاد به روی آنتن می رود.
در برنامه «گل یا پوچ» بجای این كه معتاد را به عنوان متهم نگاه شود از منظری بالاتر نگاه می شود تا همه ی جوانب آسیب های این معضل با حضور كارشناسان برنامه مورد توجه قرار بگیرد.
این برنامه رادیویی بخش های مختلفی دارد از جمله «مثبت 18» كه كارشناس در آن درباره سیگار و قلیان صحبت می كند. در بخش «به من بگو چرا»، مهارت های نه گفتن آموزش داده می شود و بخش «تا رهایی» هم قراری بین عوامل برنامه ساز و شنونده هاست.
برنامه «گل یا پوچ»، به تهیه كنندگی «یحیی لك» و اجرای «علی سلجوقیان» روزهای پنجشنبه ساعت 12 و 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.