تركی در گفتگو با رادیو اقتصاد مطرح كرد: سهم 90 درصدی بنگاه های كوچك در بخش صنعت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: در حال حاضر صنایع خرد و كوچك بیش از 90 درصد در بخش صنعت كشور سهیم ونقش آفرین هستند.

1396/07/13
|
08:38

نعمت الله تركی در برنامه «خانه تا كارخانه» رادیو اقتصاد افزود: نقش بنگاه های خرد و كوچك در اشتغال آفرینی و خلق ارزش افزوده بسیار حائز اهمیت است.

وی همچنین با اعلام اینكه صنایع خرد و كوچك در اقتصاد كشور بسیار نقش آفریند، اظهارداشت: در حال حاضر 39 تا 40 درصد تولید ناخالص ملی مربوط به این دسته از صنایع است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: صنایع كوچك به دلیل ایجاد اشتغال، كمك به درآمد ملی، كارآفرینی و توسعه كسب‌وكار به عنوان ستون فقرات اقتصاد كشورهای توسعه‌یافته دنیا شناخته می شوند.

وی در ادامه با تاكید بر اینكه بنگاه های خرد و كوچك به لحاظ آموزش نیروی كار، سرمایه گذاری، ارائه تسهیلات ارزان قیمت و مواردی از این دست نیازمند توجه ویژه هستند، افزود: دستیابی به اهداف اشتغال زایی، پویایی تولید، صادرات و غیره از مسیر چنین صنایعی می گذرد.

تركی تصریح كرد: توجه به بحث حرفه آموزی در حوزه صنایع خرد وكوچك بسیار ضروری به نظر می رسد چرا كه یكی از نیازهای اصلی این حوزه ها بحث آموزش است.

وی ضمن اشاره به بحث حمایت تسهیلاتی از صنایع خرد و كوچك گفت: سال گذشته دولت 18 هزار میلیارد تومان سرمایه در قالب تسهیلات (سرمایه ثابت و سرمایه در گردش) به این بخش اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهران از استقرار 17 هزار واحد صنعتی در حوزه این استان خبرداد و افزود: از این تعداد 10 هزار واحد در حوزه بنگاه های خرد، پنج هزار و 621 واحد درحوزه بنگاه های كوچك، 578 واحد در حوزه بنگاه های متوسط و 514 واحد در حوزه بنگاه های بزرگ مشغول فعالیت هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به وجود سه میلیون واحد تولیدی صنفی در سطح كشور اظهارداشت: از این تعداد 600 هزار واحد در استان تهران فعالیت دارند.

تركی در مصاحبه با رادیو اقتصاد یادآورشد: بنگاه های كوچك و متوسط در اقتصاد كشور به ویژه در حوزه اشتغال بسیار نقش آفرین هستند و باید مورد توجه جدی قرارگیرند.

برنامه «خانه تا كارخانه» كاری از گروه صنعت و بازرگانی شبكه رادیویی اقتصاد است كه روزهای فرد هر هفته ساعت 15 به مدت 55 دقیقه به تهیه كنندگی «سهیلا كسی خان» با هدف عارضه یابی و شناسایی مشكلات، موانع و اشكالات صنایع مختلف اعم ازمتوسط و بزرگ و ارائه راهكارهای عملیاتی رفع آنها، شناسایی گلوگاه های صنعتی كشور و كمك به بهبود وضع موجود صنایع از طریق برقراری ارتباط سه جانبه صنعت، دانشگاه و رسانه بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار می‌گیرد بنابراین علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع