معاون پارلمانی رئیس‌جمهور مطرح كرد: اختلاف‌افكنی میان كشورهای مسلمان، خواسته اصلی دشمنان اسلام است

سید محمد حسینی اختلاف‌افكنی میان كشورهای مسلمان را شیوه دشمنان اسلام عنوان كرد و گفت: وقتی عالمان جوامع اسلامی با یكدیگر گفتگو و تفاهم كنند قطعاً آثار آن را بین ملت‌ها مشاهده می‌كنیم؛ زیرا خیلی از مردم عادی به عالم و نخبگان توجه می‌كنند.

1402/07/15
|
13:06

برنامه «بدون خط‌خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص تبیینی بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مهمانان كنفرانس وحدت با ایشان با دكتر سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و رئیس سابق دانشگاه مذاهب اسلامی به‌صورت تلفنی گفتگو كرد.

سید محمد حسینی با اشاره به برگزاری سالانه مراسم هفته وحدت و اقدامات نمادینی كه در این هفته برگزار می‌شود، گفت: این اقدامات با هدف تحكیم وحدت میان مسلمانان برگزار می‌شود و در این راستا گام‌های خیلی خوبی برداشته شده است.

وی به دیدار مهمانان كنفرانس وحدت با رهبر معظم انقلاب اشاره و بیان كرد: یكی از مباحثی كه رهبر انقلاب در این دیدارها كه هر سال برگزار می‌شود، ضرورت وحدت و اتحاد بین مسلمین است. امسال رهبر انقلاب به‌صورت ویژه این موضوع را مطرح كردند كه دشمنان اتحاد مسلمانان چه كسانی هستند؛ زیرا اگر مسلمانان نسبت به این موضوع تأمل داشته باشند، به‌ضرورت وحدت بیشتر پی می‌برند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو با تصریح بر اینكه آمریكا همواره قصد دخالت در منطقه را دارد، اظهار كرد: وقتی بین كشورها و ملت‌های اسلامی اختلاف باشد، آمریكایی‌ها راحت‌تر می‌توانند بهره‌برداری كنند؛ زیرا آنها دنبال جنگ‌افروزی هستند و به‌واسطه همین مسئله می‌توانند در سیاست داخلی و خارجی كشورهای غرب آسیا دخالت كنند.

وی با تأكید بر ضرورت توجه كشورهای اسلامی به موضوع همبستگی بین یكدیگر بیان كرد: رژیم صهیونیستی فقط با انقلاب اسلامی و ایران مخالف نیست و با همه كشورهای اسلامی عناد و دشمنی دارد و همین رویكرد رژیم صهیونیستی، ضرورت توجه به موضوع وحدت و اتحاد بین مسلمین را بیش‌ازپیش افزایش می‌دهد.

حسینی اختلاف‌افكنی میان كشورهای مسلمان را شیوه دشمنان اسلام معرفی كرد و افزود: وقتی افراد عالم و آگاه جوامع اسلامی با یكدیگر گفتگو و تفاهم كنند قطعاً آثار و بركات آن را در بین ملت‌ها مشاهده می‌كنیم؛ زیرا خیلی از مردم عادی به عالم و نخبگان توجه می‌كنند.

رئیس سابق دانشگاه مذاهب اسلامی مصلحت كشورهای اسلامی را وحدت با یكدیگر دانست و گفت: امروز دشمنی معاندان بیش از هر زمان دیگری عیان شده است و در ماه‌های اخیر شاهد اهانت و جسارت به قرآن شده است؛ قرآنی كه هیچ اختلافی در آن بین مسلمانان وجود ندارد و بین تمام دو میلیارد مسلمان یكسان است.

دسترسی سریع