توسطی در گفتگو با رادیو اقتصاد بیان كرد: تاكید بر تجهیز و نوسازی ماشین آلات كشاورزی

رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات كشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدكی كشاورزی بر ضرورت تجهیز و نوسازی ماشین آلات كشاورزی در كشور تاكید كرد.

1396/06/15
|
10:40

علی توسطی در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد افزود: با توجه به شرایط اقلیمی، آب و هوا، نوع كشت و... در كشور نه تنها امكان تامین بازارهای داخلی بلكه می توان به نیاز بازار 400 میلیونی منطقه نیز پاسخ مثبت داد.

وی اظهارداشت: تامین بازار منطقه سبب خواهد شد بخش كشاورزی درآمد و اشتغالی بیشتر از بخش صنعت برای جامعه به ارمغان آورد.

رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات كشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدكی كشاورزی گفت: بدون شك با تجهیز و نوسازی ماشین آلات كشاورزی می توان به تولید انبوه رسید و با رشد تولید علاوه بر مقوله امنیت غذایی می توان نفوذ خود را در منطقه افزایش داد.

وی افزود: توجه به بحث كشاورزی در ایران با توجه به مسئله امنیت غذایی و اهمیت تولید موادغذایی یك جامعه بزرگ 80 میلیون نفری بسیار حائز اهمیت است.

توسطی اظهارداشت: جدا از این كشورهای استعمارگر دنیا نشان داده اند در منازعات سیاسی از تولید و فروش مواد غذایی به عنوان یك حربه استفاده می كنند بنابراین برنامه ریزی ها در كشور باید به نحوی باشد كه امنیت غذایی با اتكا به منابع داخلی تنظیم و تضمین شود.

وی گفت: با توجه به اینكه ایران روی كمربند خشك و نیمه خشك جهان قرار دارد ولی به لحاظ كشاورزی از شرایط و مزیت های مناسبی برخوردار است.

رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات كشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدكی كشاورزی ضمن اشاره به جمعیت 400 میلیون نفری كشورهای پیرامونی ایران افزود: توان كشاورزی ایران بسیار بالاست بنابراین جهت بهره گیری از این ظرفیت های بی بدیل الهی به نفع تولید، اشتغال، صادرات، حضور پر رنگ در سطح بازارهای بین المللی و مواردی از دست حمایت های همه جانبه دولتمردان را می طلبد.

وی اضافه كرد: تولید كنندگان بخش كشاورزی در صورت حمایت واقعی نه تنها در تامین نیاز بازارهای داخلی بلكه حضور درخشان و پر رنگی در بازارهای بین المللی خواهند داشت.

توسطی با اعلام اینكه بازار 400 میلیون نفری كشورهای پیرامونی یك فرصت بی بدیلی برای ایران به شمار می رود، گفت: ایران علی رغم داشتن رقیب قوی مانند تركیه با تكیه بر منابع غنی داخلی می تواند به بازارهای منطقه ای و فرا ملی فكر كند.

وی با تاكید بر اینكه بخش كشاورزی با استفاده از تكنولوژی های روز دنیا، ماشین آلات و تجهیزات مدرن، علم، دانش و غیره در كشور شكوفاتر می شود، افزود: اتحادیه مورد نظر در حوزه ماشین آلات كشاورزی ضمن كمك به امنیت غذایی جامعه می تواند در بحث صادرات و تكیه بر اقتصاد غیر نفتی بسیار نقش آفرین باشد.

برنامه «روی خط بازار» كاری از گروه كشاورزی شبكه رادیویی اقتصاد است كه از شنبه تا پنجشنبه هر روز راس ساعت 11 به مدت 55 دقیقه با هدف ارائه یك تصویر بزرگتر و كاملتر و قابل درك از رویدادهای مهم اقتصادی و رفع ابهامات اقتصادی بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار می‌گیرد و علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع