همایش رسانه و پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی با مشاركت معاونت صدای رسانه ملی و معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران، صبح امروز، دوشنبه 13 شهریور ماه در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، با حضور نسرین آبروانی معاون صدای رسانه ملی، نورالدین جعفری قائم مقام معاونت صدا، جمعی از مدیران شبكه ها و گروهها و برنامه سازان رادیو، برداره معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران، ساوری مدیر كل پیشگیری وضعی این معاونت، غیاثی جانشین معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران و هیئت همراه ایشان، همایش پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی صبح امروز دوشنبه 13 شهریور ماه در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.
معاون صدای رسانه ملی ضمن تبریك ایام دهه امامت و ولایت و خیرمقدم به حاضران در این نشست از برگزاری این جلسه مشترك ابراز خرسندی كرد و گفت: این همایش قطعاً برای معاونت صدا و قوه قضائیه مفید و مؤثر است. در واقع از آنجایی كه هر دو حوزه كار فرهنگی انجام می دهند، مجموعه رادیو می تواند از بسترهای فراهم شده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران برای تولید و پخش برنامههایی در راستای كاهش آسیب های اجتماعی بهره گیرد.
نسرین آبروانی ضمن تبریك عید غدیرخم هم افزود: انشاالله به بركت حضرت علی (ع)، همیشه ایام برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه قوه قضائیه و رسانه ملی پر از خیر و بركت باشد.
وی در ادامه با بیان اینكه آسیب های اجتماعی به طور كلی نابسامانی و ناهنجاری فردی و جمعی است كه گریبانگیر جامعه می شود، تصریح كرد: آسیب های اجتماعی در شاخه های گوناگون و در حوزه زنان، خانواده، نوجوانان، جوانان، دانش آموزان، اینترنت، شبكه های اجتماعی، ماهواره، اعتیاد، تلفن های همراه و .....تعریف میشود. در واقع در مقابل هر هنجاری حتما یك ناهنجاری وجود دارد. ریشه ناهنجاری ها نیز ناآگاهی، بی نظمی و قانونگریزی است. اگر بتوانیم در این زمینه كار كنیم حتما یا از آسیب ها پیشگیری میكنم و یا اگر پیشگیری قطعی نباشد، در كنترل و كاهش آسیب ها می توانیم مفید باشیم و این كلید رسانه ای برای كار در این زمینه است.
معاون صدا همچنین از طرح اصول اخلاقی و قانونمندی در رسانه رادیو به عنوان ذات كار رسانه اشاره و خاطرنشان كرد: در پنج ماه ابتدائی سال 96، با حضور 153 مسئول از قوه قضائیه، 6029 دقیقه بحث كارشناسی و تخصصی در شبكه های سراسری رادیو تولید و پخش شده است.
وی در پایان عنوان كرد: اگر خواهان ارتقاء و پیشرفت در هر حوزه ای هستیم، اول باید جامعه ای ایمن از آسیبها و انحرافات داشته باشیم. رسیدن به این مهم نیز با همكاری و تعامل مسئولان و كارشناسان قوه قضائیه و مدیران و برنامه سازان رادیو تحقق می یابد.
در ادامه این مراسم برداره معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترك، به تشریح پیشگیری از وقوع جرم از منظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پرداخت.
وی همچنین با اشاره به تأكید ویژه معظم له مبنی بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی افزود: نقش صداوسیما به عنوان متصدی رسانه ای در این زمینه بسیار حائز اهمیت است. انشاالله مدیران و برنامه سازان رسانه ملی به ویژه رادیو بتوانند با روحیه بسیجی و جهادی و با جدیت كامل با همكاری و تعامل مسئولان و كارشناسان قوه قضائیه در راستای پیشگیری و كاهش وقوع جرم و آسیب های اجتماعی گام های ارزنده ای بردارند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران ابراز امیدواری كرد كارشناسان قوه قضائیه با تمام توان به صورت شبانه روزی در خدمت برنامه سازان رادیو باشند تا دست اندركاران این رسانه گرم بتوانند از ظرفیت آن به عنوان رسانه در دسترس مردم در راستای پیشگیری و كاهش وقوع جرم و آسیب های اجتماعی اقدامات ارزنده ای داشته باشند.
در ادامه نیز ساوری مدیر كل پیشگیری وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، پیشگیری وضعی از جرایم و ارائه وضعیتی از جرایم و نقش رسانه در این حوزه را تبیین كرد.
ارائه پاورپوینت نقش رسانه در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی و أصول حاكم بر رسانه در این زمینه توسط كارشناس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل استان تهران، گزارش اقدامات معاونت صدا در پیشگیری از وقوع جرم و كاهش آسیب های اجتماعی توسط اسماعیل پور مدیر اطلاعات و برنامه ریزی اداره كل اطلاعات و برنامه ریزی معاونت صدا، پرسش و پاسخ و اظهار نظر مدیران و برنامه سازان حاضر در نشست از دیگر بخش های این مراسم بود.