باید قوی شویم تا جنگ نشود و تهدید دشمن تمام شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده كل قوا صبح امروز (شنبه) در دیدار فرماندهان و كاركنان نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی ارتش، واقعه 19 بهمن سال 1357 را نتیجه اطمینان امام خمینی(ره) و مبارزان به وعده الهی دانستند

1398/11/19
|
14:18

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده كل قوا صبح امروز (شنبه) در دیدار فرماندهان و كاركنان نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی ارتش، واقعه 19 بهمن سال 1357 را نتیجه اطمینان امام خمینی(ره) و مبارزان به وعده الهی دانستند و گفتند: اگر تفكر تخلف‌ناپذیر بودن وعده الهی در جامعه حاكم شود و مسئولان هوشیارانه عمل كنند، تهدیدها به فرصت تبدیل خواهد شد و تحریم می تواند عامل نجات كشور از وابستگی به نفت و حل بسیاری از مشكلات شود.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار كه در چهل و یكمین سالروز بیعت تاریخی همافران نیروی هوایی با امام خمینی(ره) در 19 بهمن 57 برگزار شد، این واقعه را یك حادثه فراموش نشدنی و اعجاب برانگیز و دارای درس ها و عبرت هایی خواندند و افزودند: در دوران رژیم گذشته، نیروی هوایی ارتش یكی از نزدیك‌ترین نیروها به مركز قدرت و امریكا بود اما رژیم طاغوت، ضربه را از همین نیرو خورد كه هیچ‌گاه تصور آن را نمی كرد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: براساس آیات قرآنی، خداوند از جایی به دشمن ضربه می زند كه هیچ‌گاه انتظار آن را ندارد و مؤمنین نیز از ناحیه ای تقویت و حمایت می شوند كه انتظار آن را نداشته اند كه در فرهنگ دینی، «رزق لا یُحتَسَب» یا همان رزقی كه در محاسبات مادی جایی نداشته است، نامیده می شود.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آیات قرآنی كه صراحتاً و مؤكداً از نصرت یاری كنندگان دین خدا یاد شده است، افزودند: باید به این وعده های الهی اطمینان داشت و با امید به آینده به حركت رو به جلو با قدرت ادامه داد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: اگر چنین تفكر و روحیه ای در هر مجموعه و جامعه ایمانی حاكم شود، افراد آن مجموعه با عزم راسخ، تهدیدها را به فرصت تبدیل خواهند كرد. همان گونه كه نیروی هوایی به رغم تحریم های امریكا، اكنون علاوه بر تعمیر و بازسازی جنگنده‌ها و هواپیماها، طراحی و ساخت جنگنده را نیز انجام داده است.
ایشان رمز موفقیت و پیشرفت نیروی هوایی را تبدیل تهدید به فرصت، قطع امید از بیگانگان و تكیه بر توانایی ها و ظرفیت های داخلی برشمردند و افزودند: این موضوع قابل تعمیم به كل كشور است و می توان به رغم تحریم ها كه یك حركت جنایتكارانه است، برای كشور فرصتهای زیادی را به‌وجود آورد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: اگر مسئولان هوشیارانه عمل كنند می توان با استفاده از شرایط تحریم، اقتصاد كشور را از وابستگی به نفت كه عامل مهم بسیاری از مشكلات است، نجات داد.
حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: البته برخی افراد با هوش در داخل هیأت حاكمه امریكا متوجه این موضوع هستند و گفته اند نباید بگذاریم ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه كند و به همین دلیل باید مسیری را باز بگذاریم تا اقتصاد ایران به‌كلی از پول نفت جدا نشود كه مسئولان به‌خصوص مسئولان اقتصادی باید در این خصوص هوشیار باشند.
ایشان با اشاره به پیچیده تر شدن ابزارها و شیوه های دشمنان خاطرنشان كردند: در مقابل، شیوه‌ها و روشهای جمهوری اسلامی نیز پیچیده تر از گذشته شده است به‌گونه‌ای كه اكنون در بخش های گوناگون كشور، روش ها و كارهای كاملاً منطقی، پیچیده و پیش رونده ای در جریان است كه تأمین كننده عمق راهبردی كشور است و دشمن را زمین‌گیر كرده است.
ایشان با تأكید بر لزوم قوی شدن كشور در همه جهات به‌ویژه در زمینه دفاعی گفتند: ما به‌دنبال تهدید هیچ كشور و ملتی نیستیم بلكه به دنبال حفظ امنیت كشور و جلوگیری از تهدید هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه ضعیف بودن، دشمن را تشویق به اقدام خواهد كرد، افزودند: برای آنكه جنگ نشود و برای آنكه تهدید تمام شود، باید قوی شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و سازمان صنایع دفاع را به تلاش برای تقویت بنیه دفاعی در ابعاد مختلف، دقت در پیش بردن كارهای مهم و حداكثر استفاده از ظرفیت ها و استعدادها توصیه كردند و گفتند: اگر رؤسای قبلی آمریكا مسیر شیطانی این رژیم را در زیر پوششهایی دنبال می‌كردند، امروز انحراف، جنگ‌افروزی، فتنه‌سازی و طمع آمریكایی‌ها به داشته‌های دیگران، علنی و بدون پوشش است و این مسیر باطل دشمنان ملت ایران قطعاً محكوم به شكست است.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان گزارشی از پیشرفت برنامه‌های این نیرو در ابعاد «ارتقاء توان رزم»، «پشتیبانی، فنی و قطعه‌سازی» و «پویایی سازمان و ارتقاء كیفیت نیروی انسانی» گفت: طراحی و ساخت پهپاد، مهمات هوشمند و هواپیمای با سرنشین، تعمیرات موتور و قطعات هواپیما، كمك به مناطق سیل‌زده از طریق پرواز هواپیماهای ترابری و راه‌اندازی آمبولانس هوایی كشور با تجهیز یك هواپیما به امكانات پیشرفته پزشكی از جمله فعالیت‌های نیروی هوایی بوده است.

دسترسی سریع