معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش عنوان كرد: استانداردسازی امتحانات نهایی دی ماه با ثبت الكترونیكی نمرات

عمادی گفت: از دی ماه سال 1397 تصحیح برگه های آزمون و ثبت نمرات هم به صورت الكترونیكی انجام می شود و نهایتاً در سامانه صدور كارنامه صادر خواهد شد و این مراحل استانداردسازی شده اند.

1397/09/13
|
14:34

برنامه "مناظره" رادیو گفت و گو پیرامون موضوع نقش سوابق تحصیلی در كنكور و با حضور عبدالرسول عمادی معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش به روی آنتن رفت.

عمادی در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان كرد: آخرین تصمیمی كه در شورای سنجش و پذیرش دانشجو برای سال 98 گرفته شد لحاظ كردن تاثیر مثبت سوابق تحصیلی دانش آموزان بود.

وی در توضیح این مطلب افزود: اگر سوابق تحصیلی در كنار نمرات آزمون های عمومی و اختصاصی كنكور منجر به بهبود رتبه كل داوطلب شود لحاظ خواهد شد و در غیر این صورت تأثیر داده نخواهد شد.

وی در ادامه گفت: سوابق تحصیلی مطابق تعریف قانون سنجش و پذیرش دانشجو و اصلاحیه آن در سال 1395، مربوط به نمرات دروس امتحان نهایی است كه مطابق استانداردهای مصوب شورای عالی آموزش و پرورش تولید شده باشد. سوالات امتحانات نهایی به صورت سراسری طراحی و به صورت الكترونیكی ارسال می شوند و امكان لو رفتن سوالات منتفی است.

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: از دی ماه سال 1397 تصحیح برگه های آزمون و ثبت نمرات هم به صورت الكترونیكی انجام می شود و نهایتاً در سامانه صدور كارنامه صادر خواهد شد. بنابراین این مراحل استانداردسازی شده و دیگر امكان شكل گیری مافیا در این حوزه نیست.

عمادی همچنین متذكر شد: كاركرد نهایی و اصلی برگزاری امتحانات نهایی، صدور دانش نامه دیپلم است. به عبارت دیگر سابقه تحصیلی كاركرد دوم امتحانات نهایی محسوب می شود.

این مقام مسئول عنوان كرد: در حال حاضر با افزایش ظرفیت های دانشگاه های كشور و با قانون سنجش و پذیرش عملاً كنكور به رقابت بین افرادی تبدیل شده كه قصد دارند در 15 هزار ظرفیت رشته پزشكی و پیراپزشكی تحصیل كنند. ضمن اینكه نظام تعلیم و تربیت اقتضائات خاص خود را دارد و این كنكور محدود را می توان در یك بازه زمانی دیگر نیز انجام داد.

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش در پایان برنامه مناظره رادیو گفت و گو ابراز داشت: نظام تعلیم و تربیت عمومی 12 سال است و ماموریت آن تربیت شهروند مطلوب است. كنكور هم یك آزمون غربالگری است تا مشخص كند چه كسی و بر روی كدام صندلی دانشگاه بنشیند. بنابراین آموزش و پرورش نمی تواند مأموریت خود را فدای آزمون یك روزه كنكور كند اما سازمان سنجش و وزارت علوم باید در این رابطه تمهیداتی بیندیشند.

دسترسی سریع