ولیان در گفتگو با رادیو اقتصاد عنوان كرد: مردم صاحبان اصلی رسانه ملی

مدیر گروه اقتصاد و جامعه شبكه تخصصی رادیو اقتصاد گفت: صاحبان اصلی رسانه ملی به خصوص برنامه ایستگاه نود وهشت این رادیو مخاطبان هستند.

1397/02/05
|
21:01

ولیان در برنامه «ایستگاه نود و هشت» رادیو اقتصاد افزود: تمامی همكاران در شبكه تخصصی رادیو اقتصاد بالاخص عوامل برنامه ایستگاه نود و هشت وظیفه خدمت رسانی به مردم را افتخار خود دانسته و با شوق و رغبت در این مسیر گام برمی دارند.

وی همچنین در خصوص طرح سئوالی از مردم مبنی بر این كه «تا به الان برنامه ایستگاه نود و هشت رادیو اقتصاد را چگونه دیدین وتجربه ای كه از این ایستگاه داشتین برای زندگی تان بالاخص زندگی اقتصادی چه بوده» در برنامه امروز اظهارداشت: هرساله درروز رادیو بویژه در سالگرد برنامه ایستگاه نود و هشت عوامل و دست اندركاران برنامه در معرض ارزیابی، قضاوت و نقطه نظرات سازنده مخاطبان قرارمی گیرند چرا كه انجام كار مفید و موثر بدون نقطه نظرات و انتظارات مخاطبان به معنای واقعی نمود عملی پیدا نخواهد كرد.

مدیر گروه اقتصاد و جامعه شبكه تخصصی رادیو اقتصاد گفت: دلیل اصلی انتخاب این پرسش از مردم به عنوان صاحبان اصلی رسانه در برنامه امروز ایستگاه نود و هشت ضمن ارزیابی وضعیت فعلی اینكه با كمك نقادانه مخاطبان بتوان گام های سال 97 را بهتر ازسال های گذشته در این مسیر خدمتگذاری برداشت.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش كه حضرتعالی عملكرد برنامه ایستگاه نود و هشت رادیو اقتصاد را چگونه ارزیابی می كنید، افزود: یك مجموعه فكری و رسانه ای طی سه سال گذشته در مجموعه رادیو اقتصاد شكل گرفت ودر ابتدای امر از سوی «مهرگان سوادكوهی» طرح اولیه برنامه ایستگاه نود و هشت بر مبنای ساختار جدید جدول پخش شبكه درسال 1394 ارائه و در عین حال جلسات بسیار فشرده و مفیدی در هر هفته برای ارزیابی تمامی زوایای كار با حضور كارشناسان و صاحب نظران برگزار شد.

ولیان تصریح كرد: حال به نظر می رسد برخی از مسائل و موضوعات مورد پیش بینی در این جلسات خوشبختانه امروز محقق شده و ادامه مسیر مزبور به سمت رشد و تعالی همچنان به قوت خود باقیست.

وی در خصوص محتوای برنامه ایستگاه نود و هشت در سال پیشرو نیز به رادیو اقتصاد گفت: مسئله ای كه عوامل و دست اندركاران این برنامه از همان ابتدا یعنی اردیبهشت ماه سال 1394 تا به امروز از سوی مخاطبان مواجه هستند این بود كه رادیو اقتصاد چرا باید به این موضوعات بپردازد؟

مدیر گروه اقتصاد و جامعه شبكه تخصصی رادیو اقتصاد افزود: انتظار ابتدایی و اولیه برخی از مخاطبان این بود كه رادیو باید به موضوعات صرفا نظری و آكادمیك حوزه اقتصاد یا حوزه های خبری و اطلاع رسانی تولید برنامه داشته باشد.

وی تصریح كرد: بر اساس جدول پخشی كه در سال 1394 یعنی در دوران مدیریت جدید شبكه رادیو اقتصاد كلید خورد رویكردهای در فضای جدول پخش در نظر گرفته شد كه از جمله این رویكردها «برنامه های تعامل محور» بود.

ولیان در این مصاحبه گفت: كمتر شاید در رسانه سابقه داشته باشد به این شكل كه نظرات موافق و مخالف مخاطبان به صراحت، خیلی شفاف، دقیق و بدون سانسور پخش شود.

وی در ادامه افزود: نكته ای كه در این میان بسیار حائز اهمیت است اینكه نمی توان منكر نقش فرهنگ در اقتصاد شد.

مدیر گروه اقتصاد و جامعه شبكه تخصصی رادیو اقتصاد با اذعان اینكه بخش زیادی از مسائل در حوزه اقتصاد با خاستگاه فرهنگی است، اظهارداشت: جایگاهی كه اقتصاد در سبك زندگی و همینطور اثری كه اقتصادرفتاری در پرورش نسل آینده كشور در خانواده ها دارد بسیار مهم و در خورد توجه است بنابراین نمی توان به راحتی از كنار این موارد و مسائل گذشت.

وی افزود: موضوعاتی كه در برنامه انتخاب و پخش می شود برخی مبتنی بر مطالعات و پژوهش و برخی دیگر از موضوعات مربوط به سفارش، انتخاب و دقت نظر شوندگان است.

ولیان اضافه كرد: پیامك های كه مخاطبان در قالب پیشنهادو انتقاد به سامانه ارتباطی برنامه ارسال می كنند این پیامك ها ضمن دسته بندی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و پیشنهادات و موارد سازنده و اثر بخش بر اساس شرایط زمانی و مقتضیات موضوعی در برنامه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

وی همچنین یادآورشد: برخی از موضوعات برنامه ایستگاه نود و هشت به ظاهر اینطور به نظر برسد كه رنگ تكرار به خود گرفته ولی این تكرار از باب ضرورت و توجه به موضوع مورد نظر است.

برنامه «ایستگاه نود و هشت» كاری از گروه اقتصاد و جامعه شبكه رادیویی اقتصاد است كه از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت 9 صبح به مدت 55 دقیقه به تهیه كنندگی «لیلا امید یگانه و فرزانه صادقیان» با هدف تبیین برخی از مسائل اقتصادی روز كشور، چالش های موجود و همچنین اطلاع رسانی در بستری تعاملی بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار می‌گیرد و علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت رادیو اقتصاد مراجعه كنند.

دسترسی سریع