display result search
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: دانشجویان وظیفه مهمی بر عهده دارند تا بتوانند در چرخه تولید، نوآوری، تحقیقات و شرکت های دانش بنیان بسیاری گره های حوزه تولید علم را باز کنند.
جبار کوچکی نژاد ضمن گرامیداشت روز دانشجو در مصاحبه با برنامه "صبح و گفت وگو" با اشاره به قشر 4 میلیونی دانشجویان در کشور تاکید کرد پژوهش های این دانشجویان باید برای نظام جمهوری اسلامی موثر باشد.
وی ادامه داد: «دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب به مردم ایران خدمات بزرگی ارائه داده اند.»
کوچکی نژاد در خصوص سیاست های آینده برای دانشجویان گفت: «دانشجو از طرفی وظایفی دارد و در این جنگ اقتصادی با استکبار، دانشجویان وظیفه مهمی بر عهده دارند تا بتوانند در چرخه تولید، نوآوری، تحقیقات و شرکت های دانش بنیان بسیاری گره های حوزه تولید علم را باز کنند.»
وی با بیان اینکه دانشگاه های کنونی پاسخگوی نیاز امروز جامعه نیستند، افزود: «دانشگاه های نسل سوم مطالب درسی را به دانشجو نمی آموزند و روش های کار در اجتماع، روش زندگی و شهروندی و... را به آن ها آموزش می دهند.»
کوچکی نژاد به رادیو گفت وگو گفت: «در قانون برنامه ششم تاکید کردیم بیش از 50 درصد دانش آموزان به سمت حرفه آموزی گرایش یابند و تلاش داریم دانشگاه های فنی و حرفه ای و علمی و کاربردی را با تغییر رویه هدایت کنیم.»
وی با اعلام اینکه دانشگاه نباید به بودجه دولتی وابسته باشد، گفت: «دانشجویان باید به سمت تولید علم و تحقیقات بروند و بسیاری گره های دستگاه های اجرایی را ریشه یابی و در جهت حل آن قدم های اساسی بردارند.»
کوچکی نژاد با اشاره به تاکید رهبری مبنی بر ارائه نقطه نظرات دانشجویان درباره سیاست های داخلی، خارجی و مسائل اقتصادی گفت: «همین شیوه را مسئولان کشور باید در پیش گیرند.»
وی در اینباره ادامه داد: «اگر یک بخشدار و در شهرستان و استان ها نیز از این شیوه بهره گیرد و بخش اجرایی با دانشگاه ها در ارتباط باشند، بسیاری نواقصی که در طول 40 سال وجود داشته، مسیری درست را نمایان می سازد.»