عضو كمیسیون اجتماعی مجلس خطاب به دولت: پاسخگوی سفره خالی كارگران كیست؟!

عضو كمیسیون اجتماعی مجلس باانتقاد از عملكرد اقتصادی دولت گفت: بنده نماینده 80 میلیون جمعیت هستم و می پرسم سفره كارگر بیچاره ونیروهای نظامی، كشوری ولشكری را چه كسی خالی كرده؟ آیا ما بدبخت تر از سوریه ویران شده هستیم؟

1397/09/11
|
16:18

عبدالرضا عزیزی با حضور در برنامه "گفت وگوی اجتماعی" با اشاره به ریاست 4 ساله خود در كمیسیون اجتماعی مجلس اظهار كرد: «در این مدت همواره به عنوان كمیسیون اول یا دوم انتخاب شدیم و به همین دلیل كمیسیون اجتماعی به خوبی در جامعه معرفی شد.»

وی با اشاره به رغبت نمایندگان مجلس نهم برای حضور در این كمیسیون گفت: «در مجلس دهم با توجه به اینكه یكسال بنده و یكسال آقای خدادادی رئیس كمیسیون بودند، بخوبی نمی توان برنامه ریزی كرد.»

عزیزی با بیان اینكه هم اینك كمیسیون اجتماعی خروجی سابق را ندارد، در عین حال گفت: «برای ما كمیسیون و مردم مهم هستند و بدون توجه به این مسائل در مجلس مصوبات خوبی را بررسی می كنیم؛ از جمله قانون بازنشستگان كه امیدواریم از این به بعد خروجی های خوبی را از این كمیسیون شاهد باشیم.»

این نماینده مجلس با بیان اینكه بسیاری كارمندان لشكری و كشوری به قانون خدمات كشوری چشم دوخته اند، افزود: «متاسفانه قانون كار مربوط به 28 سال گذشته است و بارها نیز در مصاحبه ها اعلام كرده ام دولت جرأت تغییر این قانون را ندارد.»

عزیزی قانون كار فعلی را به ضرر دولت، كارگر و سایر ذی نفعان دانست و افزود: «این لایحه بارها به مجلس آمده اما دولت از دست زدن به آن می ترسد؛ چراكه از رأی می ترسد.»

وی گفت: «حتی اگر دولت این قانون را تغییر دهد؛ چون انتخابات مجلس در میان است، نمایندگان خلاف نظر دولت را تصویب می كنند؛ در حالیكه ما با مردم و خاصه كارگران رو راست نیستیم.»

عزیزی با انتقاد از قراردادهای موقت و سفید امضا تصریح كرد: «در تعامل باید گذشت شكل گیرد. كارفرما و كارگر باید هر دو امتیازاتی به یكدیگر بدهند و در عین حال بایستی منویات دولت را نیز اجرا كنند.»

وی با اشاره به اینكه حقوق زیادی در ادارات دولتی بصورت زیر میزی پرداخت می شود كه به ضرر تامین اجتماعی خواهد بود، افزود: «معلمان حق التدریسی نه بیمه و نه به میزان یك كارگر حقوق دارند. اگر معنای این استثمار نیست؛ پس چیست؟»

عزیزی در پاسخ به این سوال كه چرا مجلس وارد كار نشده و بجای لایحه اصلاح قانون كار توسط دولت، خود طرحی را ارائه نمی دهد، گفت: «فقط كافی است دولت پشت تریبون اعلام كند كه با طرح مجلس مخالف است؛ فقط كافی است این طرح بار مالی نیز داشته باشد كه بصورت اتومات توسط شورای نگهبان رد شود.»

عضو كمیسیون اجتماعی در مصاحبه با رادیو گفت وگو با بیان اینكه در صورت ارائه طرح اصلاح قانون كار از سوی مجلس، عده كثیری در دولت آن را رد می كنند، گفت: «این عده باید عاقلانه رفتار كنند؛ این لایحه باید نظر كارگر و كارفرما را در نظر گیرد تا در صحن بررسی و شورای نگهبان آن را تایید كند.»

عزیزی در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفت وگو با انتقاد از عملكرد اقتصادی دولت گفت: «آیا امروز از یمن و افغانستان، عراق و سوریه بدبخت تر هستیم؟ چرا پول ملی آن ها تا این اندازه بی ارزش نشده؟ كارگر از دولت می پرسد چرا سفره من را خالی كردی و ارزش پول ملی را كاهش دادی. امروز یك میلیون تومان به اندازه 200 هزار تومان هم ارزش ندارد و چه كسی است كه امروز جواب كارگر را بدهد؟!»

وی ادامه داد: «بنده نماینده 80 میلیون جمعیت هستم. سفره كارگر بیچاره و نیروی نظامی، كشوری و لشكری را چه كسی خالی كرده؟ آیا ما بدبخت تر از سوریه ی ویران شده هستیم؟»

دسترسی سریع