آیت الله علم الهدی: ما شرمنده مردم هستیم

آیت الله علم الهدی با حضور در برنامه پارك شهر رادیو تهران درباره شرایط كنونی اقتصاد مردم گفت: ما شرمنده مردم هستیم.

1397/05/02
|
14:13

برنامه پارك شهر رادیو تهران با سیداحمد علم الهدی، نماینده مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت وگو كرد.
وی با تاكید بر این كه مفاسد اقتصادی در كشور زیاد است، گفت: مفاسد اقتصادی در كشور زیاد است، مقداری كه برای نظام دینی والهی قابل تامل نیست برای مردمی كه خون و جان دادند. اما روز افزون بودن آن معلوم نیست، شكل آن عوض شده است. همیشه جریان قدرت و ثروت در این كشور منشاء مفاسد بوده است. بعد از پیروزی انقلاب مدتی منزوی شده بود اما پس از مدتی در شكل های مختلف خودش را نشان داده است این جریان روز افزون نیست و وجود داشته است و وجود هم دارد. ممكن ماهیت عناصر آن عوض شود، جریان مفاسد اقتصادی حتی در زمان پیامبر هم وجود داشته است، اما كنترل شده بود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در ادامه افزود: مملكت در یك زلزله به سر می برد در مسئله اقتصاد این فاجعه است كه مردم آب و نان شان وابسته به طلا باشد این برای جامعه گشنده است. اشتغال و محرومیت زدایی قصه دوم است و تنها اشكال به دولت نیست من دولت ستیز نیستم درد جامعه است. بنده نسبت به هر بلایی كه به سر مردم می آید مسئول هستم اینها روزی كه از مردم رای گرفتند وضع مردم اینگونه نبود كه طلا و ارز محور سبد كالای مردم شده است.
ما شرمنده مردم هستیم ما خجالت می كشیم ، مسئولین باید راه را باز كنند، اگر نمی توانند اعلام كنند نمی توانیم. ما در بحث اقتصاد مقاومتی عمل نكردیم مرتب درها برای ورد اجناس خارجی غیر ضروری باز شد مردم راهشان را بلد هستند، ما باید بستر عملكرد مردم را فراهم كنیم.
آیت الله علم الهدی معتقد است: ریشه خود جریان مفاسد اقتصادی، ثروت و قدرت است. جامعه ما متاسفانه در توسعه بی بندباری ها و مفاسد تا اندازه ای پیش رفته و اینها خواه و ناخواه باورمندی های دینی مردم را كم می كند، زمانی كه باورمندی های دینی كم شود، بازار توسعه حیله و مكرهای جریان قدرت و ثروت باز می شود.
احساس به مسئولین چه در حوزه مجلس و دولت و سایر قوا دیگر دست نمی دهد، اگر این احساس دست داد بایستی جریان قدرت و ثروت را مهار كنند و فضا و امكانات اجرایی برنامه ها باز نشود. افرادی كه به عنوان یك اقلیت می خواهند تمام منافع اكثریت را ببرند راه پیدا نكنند. اگر این احساس به مسئولین ما دست داد كار پیش می رود كه متاسفانه این احساس دست نمی دهد گاهی حرف می زنند و برنامه می دهد، ما در این عرصه باید وارد عمل و اجرا شویم كه در این قسمت دستگاه ها ضعیف عمل می كنند.
وی افزود: اگر آستان قدس رضوی در مسائل مدیریتی الگو قرار دهیم در مسئله اشتغال و محرومیت زدایی توانسته 2 هزار شغل برای قشر محروم در روستاها ایجاد كند. ما مشكل اشتغال در پایین جامعه و در روستاها داریم، ایجاد اشتغال در این مناطق آسان تر است، اگر اشتغال را از قشر ضعیف شروع كنیم موفق تر خواهیم بود ما باید الگو بگیریم.

دسترسی سریع