در مراسم تجلیل از دكتر حداد عادل مطرح شد دكتر حداد عادل برگزیده سازمان ها و نهادهای فرهنگی و ادبی است

بهاءالدین خرمشاهی گفت: ایشان نهادها و سازمانها را انتخاب نكردند، بلكه نهادها و سازمان های علمی، فرهنگی و هنری با افتخار ایشان را برگزیدند.

1401/02/20
|
15:28

بهاءالدین خرمشاهی، عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در مراسم با اشاره به حضور و نقش‌آفرینی دكتر حدادعادل در چندین سازمان و نهادهای علمی و فرهنگی و ادبی چون بنیادسعدی، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، و شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ایشان نهادها و سازمانها را انتخاب نكردند، بلكه نهادها و سازمان های علمی، فرهنگی و هنری با افتخار ایشان را برگزیدند.
وی همچنین "شرح مثنوی" استاد حداد عادل را یكی از آثار ارزشمند و بزرگ ایشان عنوان كرد و گفت: استاد حدادعادل با اینكه فیلسوف هستند شرح مثنوی را ابرفلسفی نكردند و كارهای عرفانی و صوفیان نكردند، ادبیات زده نكردند و همواره متعادل و معتدل و همه‌فهم كردند؛ یعنی برای آنها كه طلب و خواهش در دلشان پیدا شده است، صاحب دل و صاحب نظری چون استاد حداد عادل درس ها را به 500 جلسه رساندند و گفتند.
استاد حدادعادل اثرگذار بر گروه‌های مختلف به ویژه جوانان است
دكتر علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشكی، در آیین نكوداشت دكتر حدادعادل، گفت: دكتر حداد عادل صاحب نظر در زمینه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است و تلاش گسترده ایشان در زمینه های مختلف و آراستگی ایشان به ویژگی های ارزشمند و جاذبه هایی كه در اذهان گروه های علمی، سیاسی و جوانان است باعث شده است بتوانند در گروه های مختلف اثر گذار باشند.
وی همچنین دكتر حداد عادل را اندیشمندی فرهیخته دانست و گفت: دكتر حداد عادل، فردی متدین، متعهد، انقلابی، ولایتمدار، بسیار امیدوار، خوش بین به آینده، و صاحب نظر در همه زمینه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است.


بصیرت و دوراندیشی در حوزه علم و ادب ویژگی قابل توجه دكتر حداد عادل است
مجتهدی حسینی، دبیر فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در آیین نكوداشت »دكتر حداد عادل» به همت رادیو فرهنگ، گفت: بصیرت و دوراندیشی در حوزه علم و ادب ویژگی قابل توجه دكتر حداد عادل است35. سال پیش و در روزگاری كه دستگاه ویدئو پدیده‌ای ممنوع و نامبارك، و رایانه ناشناخته بود دكتر حداد عادل تمام توانش را به كار گرفت تا به همه بباوراند كه آموزش رایانه، در آینده، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.
وی افزود: دكتر حداد عادل در زمان جنگ تحمیلی هم، همت گماشت تا بر همه بقبولاند كه برای رسیدن به فردا، تربیت فرداییان فریضه است، و برای افروختن مشعل آموختن، باید المپیاد های علمی و ادبی از مدارس آغاز شود.دكتر حداد عادل همواره تربیت فرزندان متخصص و متعهد برای ایران را ماموریت اصلی خود می دانست تا ایران آبادتر و بلند آوازه تر، و الگوی جهان اسلام شود‌.
وی همچنین با اشاره به ساخته و پرداخته شدن بیش از 300 كتاب مرجع و بیش از 60 هزار واژه فارسی در سومین دوره حیات فرهنگستان زبان و ادب فارسی، گفت: این كارنامه روشن حاصل نمیشد مگر به مدد همراهی دو بال علم و ایمان دكتر حدادعادل.

دسترسی سریع