دكتر مسعود رسولی عرضه گوشت وارداتی فضای این محصول را متعادل می كند

دبیر انجمن صنعت بسته گوشت و مواد پروتئینی واردات دقیق و نظارت عالی بر واردات گوشت را عامل مهمی در ثبات این بازار عنوان كرد.

1403/02/08
|
14:25

دكتر مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت بسته گوشت و مواد پروتئینی در گفت و گو با برنامه هشت صبح رادیو اقتصاد گفت: واردات گوشت گوسفند به دلیل هزینه بالای تامین آن كار بسیار زیاندهی است.

وی افزود: سالها است كه واردات گوشت گوسفند در ایران دنبال می شود و قطعا اشكالی هم ندارد كه به دلیل اینكه كشور ما یك كشور بی آب به شمار می رود واردات گوشت را از كشورهایی كه در آنها هزینه نگهداری دام ارزان است انجام دهد.

دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی كشور گفت: قطعا قاچاق گوسفند در كشور انجام می شود ولی در اواخر سال 1401 مجوز صادرات آن انجام شد كه البته از نظر ما كار اشتباهی بود.

وی افزود: دامداران می توانند دام مازاد خود را به ما واگذار كنند. البته حجم قاچاق به حدی نیست كه التهابی به بازار وارد كند.

رسولی یادآورد: قیمت سقف ارزی برای واردات از سوی وزارت جهاد كشاورزی انجام می شود. قیمت گوشت در هر كشور مشخص است و دولت نیز به همان اندازه درخواست می دهد و وارد كنندگان ارز خود را پس از خرید دام و تحویل گوشت به واحد تنظیم بازار از محل مصوب خود ارز را دریافت می كنند.

وی با اشاره به نظارت بسیار دقیق در زمینه واردات و تخصیص ارز در عرصه گوشت وارداتی افزود: امكان دارد كه تخلفی هم در این بخش دیده شود ولی قطعا این روند تحت نظارت عالیه دستگاه های مختلف نظارتی قرار دارد و هر كیلوی گوشت كاملا با برنامه، نظارت و تقسیم می شود.

دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی كشور گفت: بسیاری از افرادی كه در این شبكه دارای مشكل بودند كاملا حذف می شوند. فروشگاه های كه صندوق مكانیزه دارند و می‌توانند اطلاعات خود را در شبكه وارد كنند تنها می توانند این گوشت را تحویل و به فروش برسانند.

وی افزود: گوشت فعلی گوشت برزیلی است كه از نظر كیفیت با نظارت بسیار بالایی وارد كشور می شود ولی در بخش گوشت گوسفندی ممكن است به دلیل تفاوت فصول در كشورهای وارد كننده گاهی چربی بیشتری داشته باشد.

رسولی یادآورد: خوشبختانه در زمینه گوشت گوساله واردات بسیار خوبی انجام شده است كه همه فروشگاه ها این محصول را با قیمت خوب عرصه می كنند.

وی افزود: نژاد و سن و محل رشد و تغذیه كاملا روی مزه گوشت موثر است و مردم ایران نیز این مزه گوشت داخلی را می پسندند.

دسترسی سریع